Neti Sandu: Horoscopul de astazi pentru toate zodiile

Reușite pe plan profesional pentru aceste zodii.O s-avem parte de surprize plăcute, o să vedem că ni se aprobă o cerere, că luăm uşor un examen, că ne primim înapoi banii, drepturile, pentru care ne-am zbătut vreme îndelungată.

BERBEC

O problemă de sănătate se rezolvă şi o să puteţi munci cu şi mai mult spor şi de-acum încolo o să vă faceţi timp şi pentru voi.

Se-adună nişte bani în cont şi o să plănuiţi o ieşire la sfârşit de săptămână ca să vă scuturaţi de tot stresul acumulat, să vă recăpătaţi forma optimă, tonusul.

TAUR

Cineva despre care credeaţi că v-a uitat vă sună şi puteţi relua o relaţie pe care s-o tot îmbunătăţiţi, din mers.

O să refaceţi comunicarea cu partenerii de afaceri cu care v-aţi mai ciondănit şi o să scoateţi bani frumoşi, o să vă asociaţi cu nişte oameni cu care sunteţi compatibili profesional.

GEMENI

O să puteţi da un examen, nişte diferenţe şi să avansaţi pe scara ierarhică la slujbă, la şcoală, o să fie un crescendo.

Poate faceţi un efort financiar să le achitaţi copiilor un abonament la o sală de sport, sau la clubul preferat unde să-şi cultive nişte aptitudini, să facă lucruri de calitate.

RAC

Poate o să fie mult mai ocupat pertenerul de cuplu cu diverse, alte, treburi şi o să trebuiască să faceţi singuri totul, acasă.

Se pare c-o să cheltuiți o sumă mare de bani ca să vă luaţi o maşină, ori altceva util pentru casă, şi ai voştri, să o duceţi mai bine, pentru că v-aţi propus asta mai de mult.

LEU

Se poate să cumpăraţi ceva pentru confortul locuinţei, să vă pregătiţi de o nouă etapă de viaţă de familie. Poate vă luaţi casă, ori vă mutaţi altundeva, chiar şi cu chirie, o să începeţi o viaţă nouă!

Cine ştie, poate plecaţi din ţară, sau din oraş, vă duceţi la omul iubit.

FECIOARĂ

Poate vă mai luaţi ceva de lucru după orele de program şi o să vă descurcaţi mult mai bine cu banii, o să fiţi mai economi.

Se observă o reuşită de grup şi poate vă relansaţi în sfera socială, o să deveniţi şi mai cunoscuţi şi o să vă fie valorificată munca.

BALANŢĂ

Poate încheiaţi un contract de muncă şi care v-ar da o lejeritate de mişcare, să vă puteţi permite un concediu pe gustul vostru, la vară.

E posibil să luaţi o sumă de bani, fie de la serviciu, fie de la bancă, dac-aţi făcut un împrumut şi o să vă gospodăriţi, aşa cum aveţi nevoie.

SCORPION

O să vi se mulţumească pentru răbdarea, înţelegerea de care aţi dat dovadă şi poate vă refaceţi o căsnicie, o relaţie sentimentală.

O reuşită, vi se împlinesc nişte aşteptări, şi pot fi lucruri la care nici nu visaţi, dar, pe care le meritaţi din plin, altminteri nu vi se-ntamplau, e clar!

SĂGETĂTOR

O s-aveţi rezultate bune la şcoală, la examene, la orice fel de activitate de tip intelectual şi o să puteţi legaliza şi nişte acte.

Se pare c-o s-aveţi intuiţie bună şi-o să ştiţi cu cine să vă asociaţi la treabă, ca să faceţi performanţă, şi să fiţi plătiţi, că lumea, aşa cum v-aţi obişnuit.

CAPRICORN

Vi se aprobă cererea de împrumut bancar, sau ca să luaţi un salariu în avans, ori ca să vi se amâne plata unei rate.

Poate vă cereţi drepturile în instanţă, ori faceţi referate ca să vă luaţi banii de-acolo de unde stau pe loc pentru că e cineva care nu vrea să vi-i dea.

VĂRSĂTOR

Poate vi se dă ok-ul pentru un proiect care o să vă dea ceva de furcă, dar veţi lua şi bani cu care să vă descurcaţi în perioada asta.

Apar noutăţi, poate luaţi nişte bani, ori poate primiţi o invitaţie la un spectacol, la vreun eveniment monden şi o să primiţi şi o atenţie specială.

PEŞTI

Poate vă invita cineva într-o plimbare fie în ţară, fie în afară, să vă bucuraţi de peisaje, şi poate pe cheltuiala gazdelor!

Se poate să legalizaţi un act care să vă ofere nişte libertăţi, drepturi, să deveniţi proprietari, c-o să vă luaţi o casă, o maşină, ori o să vă angajaţi undeva.

DISTRIBUIE PE: