Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră la doar patru zile de la începerea școlilor: ”Vom vedea la sfârșitul lunii septembrie”

Numărul cazurilor de coronavirus continuă să crească, iar autoritățile se arată din ce în ce mai îngrijorate.

Nelu Tătaru a făcut un anunț important legat de școli, la doar patru zile de la începerea acestora. Ce a declarat Ministrul Sănătății?

  • Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră la doar patru zile de la începerea școlilor!
  • Ce se va întâmpla la finalul acestei luni?
  • Toți elevii trebuie să știe asta!

Cum a început școala, cum au crescut cazurile. Atât oamenii, cât și autoritățile statului, se arată din ce în ce mai îngrijorate pentru situația critică cu care se confruntă țara noastră. În acest context, Nelu Tătaru a făcut o serie de declarații cu privire la școli, la doar patru zile de la începerea acestora.

”Evoluția ne va arăta și măsurile”

Ministrul Sănătății susține că nu este exclusă introducerea unor noi restricții de combatere a virusului ucigaș.

În plus, acesta este de părere că efectul revenirii elevilor la școală va putea fi evaluat abia la sfârșitul acestei luni.

”Evoluția ne va arăta și măsurile, poate și restrictive care vor fi impuse. Noi sperăm să menținem acel platou, în jur de 1,500, 1,600, evaluarea să o facem nu numai zilnic, ci și săptămânal și la două săptămâni. Efectul școlii îl vom vedea la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie”, a declarat Nelu Tătaru.

Ce a spus Klaus Iohannis despre restricții

În declarația de presă susținută ieri, Klaus Iohannis a spus că, în momentul de față, nu sunt prevăzute noi restricții pentru țara noastră.

Chiar și așa, această idee nu exclusă și totul depinde de evoluția cazurilor de coronavirus pe teritoriul României. De asemenea, președintele i-a îndemnat încă o dată pe români să respecte măsurile impuse.

”Săptămânal îi rog pe români să poarte masca, să păstreze distanța și să se îngrijească în special de igiena mâinilor. Noi restricții, în momentul acesta, nu sunt prevăzute”, a declarat președintele României. scrie spynews.ro

DISTRIBUIE PE: