„Ne chinuim” Mădălin Ionescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Filip nu merge în vacanțele de familie! Prezentatorul TV își duce fiul la bunici de fiecare dată când pleacă în afara țării

Mădălin Ionescu a răspuns la întrebarea care stătea pe buzele tuturor. Ce a dezvăluit despre fiul lui, Filip?

Mădălin Ionescu este un tată exemplar pentru cei trei copii ai săi, Ștefania, Filip și Petra. Este mândru de fiecare în parte în egală măsură, însă poartă în suflet de ani buni și o durere care nu poate dispărea vreodată, de când fiul său mijlociu, Filip, în vârstă de 20 de ani, suferă de grave probleme de sănătate care nu îi permit să se dezvolte și să se trăiască precum un om normal. Totul a început pe când avea doar un an, când tânărul a luat varicelă de la sora sa mai mare, virus care s-a manifestat într-o formă severă și care avea să îi provoace grave probleme la nivel cerebral.

În acest context, internauții nu au putut să nu observe că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu evită să îl ia pe Filip în vacanțele din afara țării, așa că le-au adresat numeroase întrebări de-a lungul timpului legat de acest aspect. Sătul să mai fie tras la răspundere și chiar judecat din pricina acestui lucru, prezentatorul TV le-a explicat tuturor care sunt adevăratele motive pentru care Filip nu merge în vacanțe alături de părinții și sora lui mai mică, demonstrându-le și cu un scurt filmuleț în care le-a arătat reacția lui Filip când a fost adus la bunica sa, pentru ca restul familiei să meargă în vacanță în afara țării.

Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, nu tolerează vacanțele de familie
În realitate, Filip este cel care refuză să meargă în vacanțe alături de familia sa, nefiind-i deloc pe plac anumite aspecte cu care nu se poate simți nicicum confortabil. Mădălin Ionescu a precizat că fiul său nu tolerează deplasările lungi, în care este nevoit să meargă pe jos mult timp, dar nici hrana, care în alte țări nu este placul său, fiind obișnuit să consume mâncare pasată.

„Sunt cu șmecherul ăsta aici, care nu mai vrea să vină în vacanță cu noi, deși ne chinuim să-l luăm în toate aceste vacanțe. Într-adevăr, pentru el e dificil cu mâncarea, cu deplasatul, cu aceste, hai să zicem, tabieturi pe care le are el și idei mai fixe, însă el se simte foarte bine că a venit la bunica Irina. O să tot vorbim pe telefon video.

Știu că, inevitabil, unii dintre voi, fie din neștiință, fie din răutate, veți pune veșnica întrebare «Dar pe Filip de ce nu-l luați?».

Cred că e ultima oară când fac acest gest, va trebui să ofer anumite detalii despre situație noastră. După cum vedeți, Filip nu dorește să meargă în vacanțe. Asta se întâmplă de fiecare dată. Cea mai mare concesie pe care o face este vara sau în sezonul cald, când merge să se bălăcească, dar lucrul ăsta îl poate face și iarna, însă știe că în Turcia, în Grecia are, de exemplu, niște facilități pe care în nicio deplasare de tip urban, cum este aceasta de iarnă, în care mergi dintr-un oraș în altul în care stai o singură seară într-un loc, nu are astfel de înlesniri.

Hrana pasată… este horror să te duci la un restaurant și să-i rogi pe francezi sau pe elvețieni sau pe unguri să-ți dea la mixer niște meniuri care, în principiu, nu au atât de mult sos cum sunt cele din România, sau din Turcia, sau Grecia și, deci, nu poți să faci o hrană pasată din ele, foarte greu, un piure cu brânză, lucruri care sunt greu de obținut, mai ales în deplasări scurte și care, de altfel, sunt foarte obositoare pentru Filip.
Deci, Filip are 20 de ani.”, a spus Mădălin Ionescu.

DISTRIBUIE PE: