Natura este cu adevărat uimitoare – 15 imagini impresionante cu nori

Publicitate

Un peisaj ce ne uimește pe toți!

Frumusețea norilor, dar și furia lor, au dat naștere, de-a lungul istoriei, mai multor povești. Oamenii sunt fascinați de formele lor deosebite și de nuanțele fascinante pe care le capătă datorită luminii.

Publicitate

Avem tendința să credem că norii sunt ușori, pufoși și plutesc cu ușurință pe cer, dar și acesta este unul dintre miturile create în jurul lor. De fapt norii conțin milioane de litri de apă și pot cântări cât 100 de elefanți.

Norii reprezintă cele mai deosebite fenomene ale cerului. Uneori aceștia au niște forme banale, alteori au forme speciale, impresionante, pe care le putem asemăna foarte ușor cu diferite lucruri. Pe lângă norii obișnuiți, pe care îi vedem cât se poate de des, condițiile meteo din anumite zile pot duce la formarea unor nori cu totul deosebiți, care par de pe o altă planetă.

Fotografiile din această colecție arată cât de puțin știm despre lumea în care trăim. Planeta noastră ne face în fiecare zi martorii minunilor sale. Natura, ca un pictor adevărat ne surprinde cu fenomene interesante, misterioase, fără logică, dar foarte frumoase. Ne demonstrează cât de mici suntem în comparativ cu ea.

Publicitate

Veți fi surprinși de aceste imagini care reprezintă niște nori cu adevărat uimitori!

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
About Avram 285 Articles
Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.