Multa lume a fost uluita de faptul ca Nelu Curca s-a calugarit. Actorul din serialul „La Bloc” rupe tacerea si spune care este de fapt adevarul: „Atunci am primit canon…”

Mihai Coada, cunoscut pentru personajul Nelu Curca din serialul „la Bloc” a rupt tacerea si a spus adevarul despre cum s-a schimbat viata lui dupa ce s-a retras de la TV si a ales calea religiei.

Actorul a vorbit despre viata sa intr-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Desi schimbarea s-a petrecut in urma cu multi ani, pentru toti a ramas o enigma cum de la un Nelu taximetrist, bisnitar, bucuros ca bea o bere si doritor de femei, a ajuns intr-o asftel de sfera. Tocmai de aceea, actorul a fost vizitat de jurnalistii de la click.ro, care l-au mai intrebat de sanatate, ganduri si planuri. Asadar, dat fiind ca iesirea sa din scena a avut in prim-plan zvonul cum ca s-a calugarit, adevarul este altul.

Care este adevarul din spatele alegerii sale?
“Nu m-am calugarit, chiar daca am imbracat rasa la strana. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat sa cantam cu corul de la manastire in spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucuresti. Ca sa nu aparem pe scena oricum, ne-au confectionat rase de la Manastire. Si atunci am primit canon, ca atunci cand suntem la strana sa fim imbracati in rasa. Aici particip doar la o parte din activitatile manastirii, vin la slujbe, duminica si in sarbatorile religioase.
Nu am un nume pentru ca nu sunt inchinoviat (n.r. – nu a depus juramantul). Daca as fi primit macar statutul de frate sau rasofor, atunci intr-adevar era altceva. Dar eu am familia in Ploiesti, sunt casatorit, am un baiat si o fata si doua nepotele. Una de 6 ani si una de 4, Bianca Maria si Sofia Maria, care se uita si ele la serial in reluare, cum o fac si alti copii, si nu le vine sa creada cat de mare este diferenta intre ce vad la tv si ce au in fata. Fetei mele i s-a nazarit la un moment dat sa faca teatru si am sfatuit-o sa nu se apuce. A facut finante-banci, n-a vrut sa aiba sef si si-a facut un restaurant. Iar baiatul e IT-ist, e o pasiune mare. Amandoi sunt bine”, a declarat Mihai Coada, care isi petrece aproape tot timpul la Manastirea Turnu.

DISTRIBUIE PE: