Motivul pentru care parintii nu o inmormanteaza pe Alexandra Macesanu

Alexandra Macesanu, tanara de 15 ani, rapita si violata de Gheorghe Dinca, inca nu va fi inmormantata.

Anuntul a fost facut de unchiul fetei, Alexandru Cumpanasu, in direct la Romania TV. Acesta a declarat ca parintii Alexandrei nu cred ca ea e moarta.

„Aceasta familie, pana cand nu va aparea fata lor cadavrul, nu vor crede ca e decedata. Nici eu nu cred. Poate va suna ciudat, dar noi daca asa simtim, nu credem, nu se punem problema sa fie un deces.

Pune-te in locul familiei. Si replica fireasca pe care mi-au dat-o: «Ce sa inmormantam? Niste dinti?» Am eu certitudinea ca a fost arsa?”, a spus Alexandru Cumpanasu.

Criminalul Gheorghe Dinca a descris cu lux de amanunte cum a ucis-o pe Alexandra Macesanu. Criminalul a mai declarat ca a ars trupul Alexandrei timp de 7 ore.

Potrivit propriilor declaratii date in fata anchetatorilor, ucigasul nu ar fi intentionat sa o omoare pe Alexandra, iar decesul fetei a fost un accident.

Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor ca el i-ar fi dat o palma Alexandrei, care a cazut inconstienta, dar ca s-a gandit ca fata se preface si a plecat de acasa, lasand-o acolo pe adolescenta. Cand s-a intors, Alexandra Macesanu era moarta.

DISTRIBUIE PE: