Monica Pop Spune Adevarul !! Au Fost Trecuți Morții La CoVid, Deși Nu Aveau Treabă. Suma Primiă De Rude Este Uriașă

Mărturisiri grave din partea medicului oftalmolog, Monica Pop. Aceasta a declarat în presă că mulți membri ai familiilor morților de CoVid-19 fac reclamații pentru că pacienții ar fi murit din alte motive și nu din cauza noului coronavirus. Într-o declarație la Antena 3, Monica Pop a spus faptul că există nereguli grave cu privire la listele cu morți de CoVid-19.

„Dacă pe un bolnav CoVid asimptomatic l-a lovit trenul, ți se pare normal să spui că a murit din cauza noului coronavirus? N-are nicio legătură. Și așa s-a întâmplat să… numărul nu e corect.

Sunt reclamații de la oameni care au spus că părinții lor nu au avut nicio legătură cu nimic, au murit, iar pe certificatul de deces asta scrie, CoVid. Categoric sunt și derapaje de genul ăsta. Nu spun că toate.

Oamenii au trimis poze după certificat. Și eu spun să vă interesați că numărul de morți e mult mai mare pe care îl spune domnul președinte, care e foarte delicat și vrea să împart[ și capra, și varza.

Din păcate, cu numărul ăsta nu se poate, pentru că a fost o discriminare foarte mare. Pacientul e pacient, indiferent de boala lui.

Eu știu foarte bine, și din postura de medic, și din cea de pacient, că pacienții cronici nu au avut posibilitatea să se adreseze nicăieri”, a spus medicul, pentru sursa citată.

DISTRIBUIE PE: