Monica Pop, acuzaţii grave la adresa Poliţiei în plină epidemie de COVID: “Se aude, domnule ministru?”

Medicul Monica Pop face acuzații grave la adresa unor poliţişti pe care îi acuză de abuz și umilințele, dar și lipsa de respect faţă de seniori. ( nu rata: Maria, cea mai tânără victimă a Covid-19 din Republica Moldova, a fost condusă pe ultimul drum (Video) )

Monica Pop a reclamat că mai mulţi politişti s-au purtat nepoliticos cu o prietenă de-ale ei, că i-au vorbit urât chiar dacă femeia le-a explicat că este operată şi că medicul i-a recomandat să facă mişcare.

“ABUZURI, DESCONSIDERARE, UMILINTĂ și LIPSA DE POLITETE LA ADRESA SENIORILOR – PINA CIND, domnilor politisti? O buna prietena se afla ieri in zona IOR pe o bancă intr-un scuar cu mai multi, la orele permise.

Trece o masina de Politie, o tînara politistă vorbind in megafon sa se audă tare pe stradă : V-AU LASAT SA IESITI SA VA PLIMBATI, NU SA STATI PE BANCA LA BÎRFÄ!!!!! Si i-a amenințat că vor fi AMENDATI! Ceilalti au plecat, repede foarte speriati.

Politistii ( inclusiv cea care vorbea cu atita lipsa de buna-cuviinta la megafon) au coborit s-o certe pe singura ramasă, doamna de pe banca PENTRU CĂ STĂ si nu merge, nu se miscâ!!!!INCREDIBIL si INADMISIBIL!

Scrie in vreo ordonanta ca o persoana suferinda nu are voie sa stea sa se odihneasca la aer, pe o banca???! Doamna era in orele permise, avea acte, adeverinta, tot ce trebuia, legal!

Le-a explicat ca are o proteza si ca i s-a recomandat de medic sa iasă, să mearga cite putin, cu intermitenta si să se aseze cind oboseste sau cind o doare!

Si ca NU poate merge mult! CU O…… DE NEDESCRIS, POLITISTA I-A REPLICAR CA ATUNCI CIND VREA SA SE OPREASCA DIN MERS SI SA SE ODIHNEASCA, SA URCE IN BLOC ( la etajul 10), SA SE ODIHNEASCA si SA COBOARE!!!!! DE N E C R E Z U T!!! CU CE A GRESIT prietena mea? Politisti ( unii) sau HIENE???!!!

Am uitat : In apropiere se afla un grup de 8 persoane de etnie roma, APROPIATI !. Lor NU le-au spus nimic politistii!

S-au gasit doar cu atita lipsa de buna cuviinta, să admonesteze niste seniori si sa-i ameninte cu amenzi! Din nou, INADMISIBIL! Ei nu au parinti?! SE AUDE, DOMNULE MINISTRU???!!!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Citeste si:

DISTRIBUIE PE: