Monica Pop a rabufnit: Asta e discriminare. Scrie in vreo lege a omenirii ca persoanele de peste 65 de ani au alte drepturi fata de cei care au sub?!

Medicul Monica Pop aduce acuze dure intr-un mesaj postat pe contul de Facebook

„DISCRIMINARE NEPERMISA!

SCRIE IN VREO LEGE A OMENIRII CA PERSOANELE DE PESTE 65 DE ANI AU ALTE DREPTURI FATA DE CEI CARE AU SUB ACEASTA VIRSTA???!!!

Categoric NU, este un abuz, o discriminare incredibila si total lipsita de legalitate. Se incalca foarte clar DREPTURILE OMULUI! Mai exista vreo tara in care sa se fi luat in epidemie, asemenea masuri discriminatorii, in functie de virsta?! N U !!!

In plus, a spus vreun medic geriatru ca virsta de 65 de ani se poate incadra la virstnici”? Nu mai e de multa vreme asa!Atitia oameni de peste 70-75 lucreaza. Parlamentarii de virste pina la 80-85 si peste, daca sint acceptati inseamna ca sint capabi de munca, nu?! Deci?”, a scris medicul pe Facebook

Tot Monica Pop a mai spus ca nu este deacord cu folosirea termoscanerului la intrarea in supermarket.

”Am primit sapte sau opt mesaje. Unul avea 31, altul 32. E o bataie de joc. La 31 si ceva e vorba de hipotermie, e caz de coma. Alta doamna mi-a spus ca a primit trei temperaturi la trei magazine diferite.

Eu consider ca luarea temperaturii este o investigatie medicala minima. Poate sa o faca oricine. Nu e voie, nu e permis pe acest pamant sa faci un act medical unui om care nu doreste. Ar fi trebuit abordat mult mai elegant aceasta situatie. Impunerea duce la nesupunere.

Atunci, eu consider ca trebuia sa existe o recomandare ca fiecare om sa-si ia temperatura in fiecare dimineata in perioada starii de epidemie. Mi se pare inadmisibil. Acum se ia, iar in starea de urgenta nu se ia temperatura. Acum e obligativitate, atunci nu era?

Mi se pare o mare ilegalitatea luarea temperaturii fortate. E tot o investigatie medicala, desi e minima. Eu nu pot sa fac o injectie unui pacient daca nu vrea”, a mai spus Monica Pop la Antena1. scrie fabricatinromania

DISTRIBUIE PE: