Monica Pop a facut anuntul trist despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

Informații de ultimă oră despre starea lui Mihai Constantinescu, aflat din 13 mai în comă indusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Cântărețul a fost vizitat miercuri de medicul oftalmolog Monica Pop, care a oferit informaţii reale despre starea de sănătate a artistului.

„Am fost ieri (nr. joi) la Floreasca să-l văd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai multi pacienţi. Curat, mirosea frumos, deşi sunt bolnavi grav, câţiva în comă. Bine îngrijiţi, muncă «la galere». Medici şi personal foarte competenţi şi dedicaţi. Fac tot ce e posibil. Uneori, e, alteori… Dar nu abandonează nici când consideră că şansele sunt minime. Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El luptă, alături de colegii mei”, a precizat doctoriţa Monica Pop pe conturile sociale.

Ea a criticat vehement informaţiile care au apărut în mass-media despre aşa-zisa „deconectare de la aparate”.

„Pe lângă faptul că Simona (Secrier – n.r.), draga, sensibila şi iubitoarea lui soţie, nu ar fi fost niciodată de acord, Legea nu permite aşa ceva în nici un caz. Nici deconectarea, nici eutanasia (moarte fără dureri – n.r.)! Sunt echivalente cu crima! Medicii au menirea de a da viaţă şi sănătate, nu de a o lua cu bună ştiinţă!”, a mai spus Monica Pop, în mediul online.

CITESTE SI:  Ce familie frumoasă are Ionut Iftimoaie, dar asta nu e tot! Stai să vezi în ce casă locuiește în Comănești

Medicul a declarat că nu s-a dus anunţată la spital şi că a fost plăcut impresionată de ce a găsit acolo şi că singura persoană care are voie să-l viziteze e soţia lui, Simona.

Facebook Comments
Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.