Monica Mares face amor cu fiul ei în fiecare noapte: „E dragostea vieții mele și nu îl pot pierde”

O poveste de dragoste incredibilă a făcut înconjurul lumii, cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre doi îndrăgostiți oarecare, ci despre… o mamă și fiul ei. Chiar dacă o astfel de legătură – de natură sexuală – nu este permisă de lege, cei doi sunt hotărâți să rămână împreună chiar dacă riscă închisoarea.

O femeie – de origine hispanică – din statul american New Mexico, Monica Mares (în varsta de 36 de ani) şi fiul sau, Caleb Peterson, riscă 18 luni la inchisoare dacă vor fi găsiţi vinovaţi de incest.

Totuși, în pofida acuzațiilor, mama şi fiul au jurat că vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relaţie şi cer oamenilor să ii susţină. Cuplul a vorbit despre această relație jurnaliştilor de la Daily Mail.

Ei susțin că fac parte dintr-o anume minoritate sexuală, GSA, membrii săi practicând relaţiile dintre rudele apropiate.

”Este dragostea vietii mele si nu il pot pierde. Copiii mei il iubesc, toata familia il place. Nimic nu poate interveni intre noi, nici macar inchsioarea. Trebuie sa fiu cu el.

Cand vom iesi din inchisoare, daca vom fi condamnati, ne vom muta intr-un stat care permite astfel de relaţii”, a declarat femeia.

Femeia este hotărâtă să nu renunțe la dragostea sa

Cu toate acestea, incestul este condamnat în toate statele americane, însă pedeapsa diferă de la stat la stat.

Femeia este atât de hotărâtă să nu renunțe la dragostea sa pentru fiu, încât spune că ar fi dispusă să renunţe la dreptul de a-şi vedea ceilalţi copii, dacă ar fi nevoită să aleagă între ei și Caleb.

Povestea lor incredibilă – și care a dat naștere multor interpretări – a început prin nașterea lui Caleb. Monica Mares avea doar 16 ani atunci când l-a născut, apoi l-a dat spre adopție.

L-a revăzut prima dată după 18 ani, atunci când l-a luat de la părinții adoptivi din Texas. L-a la ea acasă, după ce au reluat legătura pe Facebook. Băiatul se numea acum Caleb, și la scurt timp, atracția lor a devenit una trupească.

DISTRIBUIE PE: