Monica Gabor și fiica ei s-au pozat ca două fotomodele

De când s-a întors în Malibu, în brațele lui Mr. Pink, deși toți îi dădeau despărțiti , Monica Gabor pare mai fericită ca niciodată. Aceasta se bucură de luxul oferit de soțul ei milionar, iar cele mai recente imagini făcute publice de ea au cucerit internetul.

Fosta doamnă Columbeanu a postat câteva imagini dintr-un avion privat, unde a pozat alături de fiica ei, ca niște adevărate dive. Fanii au fost uimiți când au văzut imaginile cu cele două, mai ales pentru faptul că Irinuca pare copia fidelă a mamei ei. Nu doar că au aceleași trăsături fizice, dar poartă chiar și același stil vestimentar și au aceeași atitudine și cele două par mai degrabă surori decât mamă și fiică.

iri

Irinuca și Monica au organizat o ședință foto ad-hoc și s-au pozat în avionul privat, iar pentru călătorie cele doup au ales două ținute negre. Irina pare că poartă o rochie scurtă neagră și o geacă de piele, iar mama ei o fustă mini de piele, bluză neagră mulată și un sacou Chanel cu cizme înalte.

Bineînțeles, din ședința foto nu putea să lipsească nici parfumul lansat de surorile Gabor, Gabor Prive Dubai. Irinel COlumbeanu a reacționat imediat și le-a lăsat mai multe emoticon-uri cu inimioare.

“Doamne, cât seamănă cu tineeeee!!!! Nu-mi vine să cred că fata s-a făcut mare!!!”, „E superbă și norocoasă cu o mamă așa frumoasă și tânără”, “Wow. Asa mama, asa fiica 😍 avantajul sa ai o mama tanara. (e cea mai buna prietena )”, „Sunteți fabuloase”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

De când s-a mutat în SUA la mama ei, Irinuca s-a schimbat total și pare că îi priește viața peste Ocean. Aceasta are acum 14 ani și s-a transformat într-o domnișoară superbă.

Ea ar putea să urmeze cu succes aceeași carieră ca mama ei, de fotomodel, moștenind de la aceasta și picoarele lungi. Însă, Irinuca pare mai degrabă interesată de artă, fiind foarte talentată la desen. Mai mult, ea e vedetă pe Instagram, unde a reușit să strângă chiar mai mulți followeri decât mama ei.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au despărțit cu mare scandal, dar de dragul fiicei lor au reușit să se înțeleagă. Acum la 10 ani de la divorț, cei doi se înțeleg foarte bine, iar Monica i-a sărit în ajutor fostului ei soț când a avut probleme. Mai mult, ea chiar a promovat și cartea despre viața lui pe care acesta a lansat-o recent.

 

DISTRIBUIE PE: