Monica Anghel i-a uimit pe fani cu felul în care arată. Imagini spectaculoase

Monica Anghel a reușit să slăbească foarte mult și are acum o siluetă de invidiat. Recent ea a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare și i-a lăsat pe fani fără cuvinte. A primit foarte multe laude și felicitări pentru modul în care aparițiile ei s-au transformat în ultima perioadă.

Cum a reușit Monica Anghel să piardă kilogramele în plus
Recent Monica Anghel a povestit cum a reușit să slăbească. Toată lumea știe că în anul 2017 ea a suferit o operație la coloană care a forțat-o ulterior să își schimbe stilul de viață.

În descurs de un an celebra artistă a scăpat de peste 30 de kilograme și a ajuns la o formă de invidiat. În ultima perioad însă, ea arată din ce în ce mai bine.

Acum Monica Anghel ține post intermitent, adică mănâncă numai între anumite ore, după cum a dezvăluit chiar ea într-un interviu acordat revistie Viva.

Cântăreața a renunțat la carbohidrați și la dulciuri de când și-a schimbat stilul de viață.

“Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc.

Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină.”, a mai dezvăluit artista.

Totodată, Monica Anghel a povestit că vizitele la psiholog au ajutat-o foarte mult să se mențină la această greutate și să arate din ce în ce mai bine. Specialistul a ajutato să înțeleagă anumite lucruri despre stilul ei de viață, iar acum îi este foarte ușor să se alimenteze corect și să ducă o viață sănătoasă.

DISTRIBUIE PE: