Mirela Vaida, surpriză mare pentru fani. O putem vedea la o emisiune nouă

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta este foarte îndrăgită de public și face furori cu fiecare apariție. Deși prezintă cea mai urmărită emisiune a momentului, se pare că mai pregătește un proiect important pentru fanii ei, cu care speră să îi surprindă.

Mirela Vaida, emisiune direct din casa ei

Mirela Vaida este o prezentatoare TV celebră, dar și un artist complet. Pe lângă faptul că se descurcă de minune la emisiunea de pe Antena, are un mare talent și la muzică și actorie. Totuși, nu se oprește aici și are o surpriză mare pentru fanii ei, aducându-le o noutate.

Mirela Vaida a anunțat că își va face propria ei emisiune, pe care o va filma direct de acasă. A făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde este urmărită de mulți oameni. Speră că noul proiect va fi un succes și îi va captivă pe cei care o admiră pentru ceea ce este.

Mai exact, asa cum este acum la modă, își face și ea un Podcast, unde va avea invitați  care mai de care. Promite discuții interesante, lecții de viață și o mulțime de emoții, toate pentru cei din fața micilor ecrane.

„Dragii mei prieteni, în curând dau drumul la podcast! Nu e un „podcast’, de fapt, ci o întâlnire între prieteni, la o cafea, pe terasa casei mele, unde discuțiile sunt relaxate, calde, amicale, emoționante și reale!
Invitații sunt oameni pe care îi cunoașteți și îi iubiți și sunt convinsă că veți avea multe de ascultat și de învățat de la ei!! Povești de viață emoționante, cumpene, greutăți, reușite, căderi și urcușuri în viață! Despre asta vom povesti’, a transmis în mediul online vedeta.

Adevărul despre salariul prezentatoarei

Salariul Mirelei Vaida este unul dintre cele mai discutate subiecte la momentul actual. Deși mulți și-ar dori să afle cât câștigă anual celebra prezentatoare TV, niciodată nu a vorbit despre acest aspect, pentru că a preferat să păstreze Discreția.

La un moment, aceasta a explicat că primește banii în funcție de câte ediții are. Salariul vedetei este calculat în funcție de numărul de emisiuni pe care le prezintă într-o lună de zile.

DISTRIBUIE PE: