Mirela Vaida le ia apărarea Vulpiței și lui Viorel: „Ce au făcut oamenii ăștia?”

Mirela Vaida sare în apărarea soților Stegaru, după ce au lansat prima piesă împreună. Prezentatoarea TV a răbufnit în direct și i-a criticat pe cei care îi judecă pe Vulpița și pe Viorel.

După ce piesa lor, ”Om bogat sau om sărac”, a avut un mega succes, cei doi soți s-au gândit să dea din nou lovitura. ”Câinii latră, Vulpea merge” este noua melodie a Vulpiței și Viorel și în două ore a strâns deja aproape 100.000 de vizualizări.

Cei doi se bucură de faimă, însă există multe persoane care îi judecă. Ba pentru că și-au lăsat fetița acasă și ei se bucură la maximum de traiul din Capitală… ba pentru că au primit oportunitatea de a se lansa în muzică. Sătulă de gurile răutăcioase, Mirela Vaida a răbufnit și a sărit în apărarea soților Stegaru.

”Lumea e închistată în dușmăanie, răutate. Ce au făcut oamenii ăștia? Au luat pâinea cuiva, au luat cuiva talentul? Lumea se uită pentru relaxare, pentru entertainment (…) Nimeni nu a zis că îi promovăm că sa ii dăm exemplu… Acum, dacă li se propune să facă o piesă… câți ca ei ați refuza daca ati fi puși în așa situație?”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

Fetița soților Stegaru suferă din cauza lipsei părinților

Acum patru luni, Vulpiței i s-a împlinit cel mai mare vis, acela de a fi vedetă, după cum chiar ea mărturisea la „Acces Direct”.

Dar, cum viața de vedetă presupune sacrificii, și Veronica Stegaru a fost nevoită să facă unul uriaș, acela de a-și lăsa fetița la Blăgești, în grija soacrei Ilinca, femeie care nu prea ar avea-o la suflet.

Fetița ar suferi în lipsa ei și a tatălui său, Viorel. Potrivit surselor micuța Maria plânge în lipsa părinților și întreabă zi de zi de ei, unde sunt și când vin acasă.

DISTRIBUIE PE: