MIRELA VAIDA, ÎN PERICOL SĂ ÎȘI PIARDĂ JOBUL DIN ANTENA 1?!!? ACUZAȚII ȘOCANTE LA ADRESA VEDETEI: „NU-I PLINĂ VULPIȚA DE NICIO BOALĂ, DE NICIUN VIRUS”

Nelson Mondialu este de părere că Mirela Vaida va fi înlocuită.

Nelson Mondialu a realizat un vlog în care vorbește despre o schimbare în cadrul emisiunii. Se pare că ardeleanul este de părere că Mirela Vaida ar urma să fie înlocuită de Mara Bănică.

Emisiunea Acces Direct, una dintre cele mai urmărite show-uri din România, este în prezent în vacanță.

Nelson Mondialu este de părere că Mirela Vaida va fi înlocuită.

Nelson Mondialu a realizat un vlog în care vorbește despre

o schimbare în cadrul emisiunii. Se pare că ardeleanul este de părere că Mirela Vaida ar urma să fie înlocuită de Mara Bănică.

Mara Bănică, presupusa înlocuitoare a Mirelei Vaida

„Deci, domnilor, vă spun ceva. Nu-i plină Vulpița de nicio boală, de niciun virus. Viorel nici așa. Vaida nici așa. Se ia vacanță, încet încet,

încearcă să o inițieze pe Mara Bănică ca moderatoare la emisiune și dacă se ia vacanță, Vaida și-a luat 400.000 de euro pe prosteală, pe ăștia tre să îi scoată din competiție că lumea s-a săturat.

Dacă a izbucnit și Arafat. Sunt grele astea. Ei au jucat un teatru. Scăpăm de ăștia că îi băgăm în izolare. Mint ăștia la greu. De ăla care cânta cu Vulpița nu zic nimic. Ăla a dat în Jador”, a spus Nelson pe YouTube.