Mirela Vaida are o casă ca în filme. Unde locuiește frumoasa vedetă

Recent, frumoasa prezentatoare Mirela Vaida le-a împărtășit fanilor ce casă frumoasă are, mândrindu-se cu grădina locuinței, care este foarte frumos amenajată.

Prezentatoarea Acces Direct și soțul ei și-au construi o casă de vis în apropiere de București, lângă

o pădure. De multe ori, Mirela Vaida a precizat că grădina casei sale este o oază de relaxare, fiind locul în care se simte cel mai bine.

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra vedetă originară din Iași se bucură de mare succes în plan profesional și are tot ce poate să își dorească o

femeie: o familie împlinită și o mulțime de fani. Însă, chiar dacă mulți o cunosc, puțini știu cum arată, de fapt, casa în care locuiește, pe care a decorat-o după bunul ei plac.

Cum arată casa Mirelei Vaida

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. Are o mulțime de fani, cu care păstrează mereu legătura și de care este foarte apropiată. Vedeta îi tine la curent cu tot ce este nou în viața ei și nu ezită să le prezintă schimbările.

Vaida nu este o femeie lăudăroasă ci, din contră, foarte modestă. Totuși, este mândră de munca ei și nu ezită să le prezinte tuturor performanțele ei. De curând, aceasta a publicat mai multe imagini cu curtea ei, unde a precizat că se simte cel mai bine.

Ce salariu are Mirela Vaida

Din cele mai vechi timpuri, salariul vedetelor a fost și a rămas una dintre cele mai mari curiozități

ale românilor. Astăzi vă dezvăluim salariul pe care l-ar avea celebra prezentatoare Mirela Vaida. Ea niciodată nu a vorbit prea mult despre acest aspect, dar anumite detalii au ieșit la iveală.

DISTRIBUIE PE: