Mircea Badea a izbucnit după ce fetița de 13 ani a fost umilită: “Mama javrei e asistentă la Direcția de Asistență Socială”

Mircea Badea intervine în cazul care a îngrozit România și a lansat pe Facebook un mesaj pentru bătăușa din Târgu Jiu,

care a agresat și umilit o fetiță de 13 ani, dar și pentru părinții acesteia. Badea regretă că în România nu se aplică pedeapsa cu moartea, dar îi asigură că se va ocupa personal să plătească pentru un asemenea act de cruzime.

„Cred ca, moral, parintii javrei, impreuna cu javra merita pedeapsa cu moartea. Sigur ca asa ceva, in lumea civilizata, se mai poate intampla doar in Texas.

Dar eu va promit ceva: cat voi mai vietui pe aceasta planeta, voi incerca sa fac mult rau familiei scelerate care a produs javra aia si, desigur, javrei. P.S. N-am niciun fel de asteptare de la cacatul de „stat de drept”,

doar o formula inepta, in fond doar sugatoare la servicii secrete si la clanuri interlope.”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

În doar 30 de minute, vedeta Antena 3 a strâns câteva mii de susținători care îi împărtășesc opinia. Mulți dintre cei care au comentat la postarea lui Mircea Badea susțin reînființarea școlii de corecție pentru minori sau,

cel puțin, pedepsirea agresoarei din Târgu Jiu prin muncă în folosul comunității, dacă pentru închisoare nu are vârsta necesară.

Ulterior, Badea a revenit cu încă o postare pe Facebook prin care a dezvăluit o informație cel puțin surprinzătoare: „Mama javrei e asistenta la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului !!!!!!!! Diseara intru la Sinteza Zilei si ma apuc sa trimit javrele astea acolo unde le e locul: la dracu!”.

„Draica ii cheama, sunt din Targu Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, macsa e asistenta medicala. Nu vor mai fi. Ma ocup.”, a continuat Mircea Badea pe Facebook.

DISTRIBUIE PE: