Minune. Mihai Nesu a primit vestea ca ar putea merge din nou

George Ogăraru este extrem de implicat, de la o vreme, în proiectul celor de la FC Viitorul, grupare la care îndeplinește rolul de sef al departamentului de scouting, dar asta nu-l împiedică deloc să țină strâns legătura cu bunul său prieten Mihăiță Neșu. Şi Ogăraru are veşti bune.

Viaţa lui Neşu s-a schimbat ireversibil cu aproape 8 ani în urmă, când a suferit o fractură a unei vertebre, în timpul unui antrenament al lui FC Utrecht, şi a rămas paralizat. De atunci, Neșu nu numai că n-a renunțat la luptă, dar a găsit mereu resurse pentru a se motiva și pentru a spera că poate va mai trăi ziua în care să se poată mișca mult mai lejer. Una dintre noile sale pasiuni, care-l face să uite de necazuri, este designul interior

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Ogăraru. ”Bucuriile lui sunt simple. Sunt acele momente simple ale zilei. Se trezește, merge la sală, lucrează, vede copiii aceia din cadrul fundației. Fundația e practic motorul lui, îl face să meargă mai departe! Proiectele, mai nou designul…, își dorește foarte mult să dea curs pasiunii lui. Asta a lucrat înainte de fotbal, la arte. Face design de interior, are foarte multe de făcut și le face foarte bine”, a spus, George Ogăraru, la Pro Sport Live.

Fostul internațional a mai precizat că oameni precum Neșu nu sunt suficient de promovați de către media românească, dar speră ca aceste lucruri să se schimbe pe viitor.

”Suntem mândri de ceea ce face Mihai în condiția lui, este un adevărat exemplu! Avem multe exemple în țara asta. Trebuie să le scoatem în evidență, să le vadă și oamenii. Prea sunt ascunse exemplele, la fel liderii, la noi în țară. În schimb, sunt promovate tot felul de alte lucruri”, a mai spus Ogăraru.

DISTRIBUIE PE: