Ministrul Muncii, veste importantă pentru toți părinții din România: „Da. Vor crește alocațiile”

Ministrul Muncii a dat vestea mult așteptată de toți părinții de la noi din țară. Violeta Alexandru a confirmat faptul că vor crește alocațiile.

Cresc alocațiile.

Anunțul făcut de Ministrul Muncii.
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut un anunț mult așteptat marți seara. Subiectul va fi abordat în cel mai scurt timp în cadrul Guvernului. Procentul majorării nu a fost încă stabilit și nu se pune problema de dublarea sau triplarea alocațiile, pentru că nu există fonduri.

Șansele ca alocațiile să se mărească sunt tot mai mari. Ministrul Muncii a promis o majorare consistentă a acestora în cel mai scurt timp.

Din punctul ei de vedere, măsurile ar trebui luate responsabil pentru bugetul statului. Cu toate acestea, Violeta Alexandru este conștientă de necesitatea acestei măsuri.

„Suntem conştienţi de decizia Curţii Constituţionale şi vom găsi o soluţie. PNL a crescut alocaţiile. Nu e vorba că nu înţelegem sau că nu suntem conştienţi că există această nevoie.

Dar să dublezi… vă spun, la Ministerul Muncii în fiecare dimineaţă am proiecte PSD, două teancuri. Proiecte legislative,

să triplăm să dublăm…Orice are nevoie de mai mult. Problema este că atât este bugetul şi din el trebuie să acoperi toate aceste nevoi.”, a susținut ministrul

Violeta Alexandru a confirmat faptul că vor crește. Mai mult de atât, este pregătită să intre în Guvern cu o creștere în ceea ce privește alocațiile.

„A dubla peste noapte fără să spui de unde, a face gesturi dublu, triplu, nu este o abordare responsabilă.

Premierul mi-a cerut să fiu pregătită în acest sens. PNL în aceşti ani a generat o creştere a alocaţiei tocmai pentru că ştim că nu este mult.

Da. Vor creşte alocaţiile. Sunt pregătită pentru săptămâna viitoare să intru în Guvern cu o creştere în privinţa alocaţiilor, dar o vom face cu siguranţă cât să fie sustenabilă în buget”, a mai spus ministrul Muncii, marţi seara. scrie spynews.ro