Mihai Trăistariu și Vulpița vor lansa o piesă împreună?Condiția cântărețului

Mihai Trăistariu și Vulpița vor lansa o piesă împreună?Artistul le-a venit în ajutor soților Stegaru, oferindu-le câteva lecții de cântat. Se pare că de când au devenit vedete, cei doi se concentrează tot mai mult pe cariera lor muzicală.

Cei doi soți de la Blăgești s-au pus serios pe treabă. Cum fiecare piesă pe care o lansează devine hit, s-au hotărât că au nevoie de pregătire muzicală. Echipa de la Acces direct îi susține, așa că le oferă tot sprijinul de care au nevoie.

Mihai Trăistariu, un artist cu o vechime de mai bine de 20 de ani în industria muzicală românească, le-a venit în ajutor. Vulpița și Viorel i-au făcut o vizită, iar el le-a oferit o lecție de canto.

Succesul soților Stefaru a fost criticat destul de mult de publicul din România și de alți artiști. Mihai însă este de altă părere.

Artistul a mers atât de departe încât a criticat dur industria muzicală de la noi. El este de părere că Viorica și Viorel se descurcă foarte bine, în special datorită faptului că duc lipsă de experiență și de pregătire muzicală. Mihai Trăistariu și Vulpița au colaborat bine, cântărețul apreciindu-i timbrul vocal.

“Oamenii greșesc. Voi greșiți că-i contestați, ei nu sunt cântăreți profesioniști. Să mă ierte Dumnezeu, dar 90% din showbizul românesc este praf vocal și au niște succes… De ce nu ar fi și ei în trend?! Eu am venit azi să-i ajut un pic, să fac puțină tehnică, să vedem ce au și ce le lipsește. Și o să le dau și de lucrat acasă”, a declarat cântărețul.

Trăistariu le-a apreciat efortul și talentul. După spusele lui, o carieră în muzică nu ar trebui exclusă pentru cei doi. Au ureche muzicală, însă le lipsește tehnica și practica.

LA UN MOMENT DAT, S-A PUS ȘI PROBLEMA URMĂTOARE: VOR LANSA MIHAI TRĂISTARIU ȘI VULPIȚA O PIESĂ ÎMPREUNĂ?Ei bine, Mihai este reticent când vine vorba de acest subiect. Pentru moment, răspunsul lui a fost unul negativ, însă în viitor nu exclude această posibilitate

Așadar, mai există o șansă ca în curând să auzim o producție nouă, marca Mihai Trăistariu și Vulpița. scrie clothsfashions

DISTRIBUIE PE: