Mihai Neșu, fost fotbalist paralizat, construiește un centru modern pentru cei cu probleme neuromotorii

Mihai Neșu, fost internațional român și fotbalist al echipei Steaua București, vrea să facă o schimbare semnificativă în viața celor care suferă de probleme neuromotorii. La vârsta de 36 de ani, Neșu dorește să pună bazele unui centru modern destinat acestor persoane, unde acestea să primească îngrijire și terapie adecvate. Pentru a strânge fondurile necesare, Mihai Neșu a lansat o campanie de donații, iar cei care vor să îl ajute pot face acest lucru printr-un simplu sms la numărul 8844.

Bugetul necesar pentru construirea centrului este estimat la 3.5 milioane de euro, iar Neșu speră că prin generozitatea oamenilor va reuși să strângă această sumă într-un timp cât mai scurt. De-a lungul anilor, fostul fotbalist a devenit un exemplu de curaj și determinare pentru toți cei care se confruntă cu dificultăți și a reușit să inspire mulți oameni prin atitudinea sa pozitivă și puterea de a depăși obstacolele.

Viața lui Mihai Neșu după accidentul care l-a paralizat
La data de 10 mai 2011, Mihai Neșu a suferit un accident grav în timpul unui antrenament în Olanda. Acesta a fost diagnosticat cu o fractură în zona cervicală și a rămas paralizat. Cu toate acestea, Neșu nu s-a lăsat doborât de greutățile vieții și a găsit puterea de a merge mai departe.

Într-un interviu acordat recent, Neșu a mărturisit că viața sa s-a schimbat complet după accident, dar că a învățat să aprecieze fiecare zi și să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante. Chiar dacă a avut momente de disperare și deznădejde, fostul fotbalist a reușit să treacă peste aceste momente și să găsească echilibrul și liniștea interioară necesare pentru a se bucura de viață.
O transformare surprinzătoare și o nouă perspectivă asupra vieții

După doi ani grei, în care Mihai Neșu a trecut prin perioade de insomnie și a trebuit să ia pastile pentru a se calma, viața sa a cunoscut o schimbare radicală. Fără să facă nimic în mod special, Neșu a început să se simtă mai liniștit și să vadă schimbări pozitive în viața sa. Au apărut oameni noi, care i-au devenit prieteni adevărați și care l-au susținut în fiecare moment.

Pentru ultimii trei ani, Mihai Neșu spune că nu se mai plânge de nimic și că își găsește bucuria în fiecare zi. Chiar dacă visează că poate să meargă și să se miște normal, el preferă să trăiască în realitate și să aprecieze ceea ce are în prezent. Neșu este un exemplu de curaj și încredere în sine și își dorește ca prin proiectul său de construire a centrului pentru persoanele cu probleme neuromotorii să inspire și să ajute cât mai multe persoane în nevoie.

DISTRIBUIE PE: