Mihai Mitoșeru, operat de urgență! A fost la un pas de deces! / EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru a intrat în operație în urmă cu câteva minute. Prezentatorul TV a ajuns la spital pentru un simplu consult, însă medicii au hotărât că trebuie operat de urgență. Aceasta a fost la un pas de moarte.

Mihai Mitoșeru, operat de urgență!
Prezentatorul a fost la un pas de deces!
În aceste momente e supus intervenției

Mihai Mitoșeru a mers în urmă cu puțin timp la spital pentru un simplu control, însă riscurile la care s-au supus au fost mai grave decât s-a așteptat. Prezentatorul a intrat direct în operație, după ce medicii au spus că a fost la un pas de moarte.

Mihai Mitoșeru trece prin momente cumplite. Prezentatorul TV a mers la spital pentru un consult, însă la fața locului a intrat direct în sale de operație. Aceasta a fost la un pas de moarte!

Mihai Mitoșeru, la un pas de moarte! A intrat direct în sala de operație

Un simplu control de varice l-a băgat pe Mihai Mitoșeru direct în sala de operație. Deși nu s-ar fi așteptat niciodată să ajungă și să fie operat de urgență, iată că acum prezentatorul trece prin clipele grele.

Potrivit surselor Spynews.ro, prezentatorul este destul de speriat, mai ales că medicii îl operează chiar în aceste momente de urgență, după ce i-au spus că are un risc ridicat de deces.

Mihai Mitoșeru, operat de urgență! A fost la un pas de deces!  / EXCLUSIV

Mai mult de atât, Mihai cunoaște foarte bine aceste probleme prin care trece acum, deoarece și tatăl fostei sale soții a suferit de boala a varicelor și aceasta a fost și cauza care i-a determinat decesul.

Medicii nu au mai stat la nicio discuție după ce prezentatorul a ajuns la spital, deoarece era foarte riscant pentru viața sa!

UPDATE: Mihai Mitoșeru a ieșit din operație în urmă cu puțin timp. Prezentatorul de televiziune a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, după ce medicii i-au spus că a fost la un pas de moarte.

Mama vedetei, Camelia Mitoșeru a făcut primele declarații despre starea de sănătate a băiatului ei. Potrivit acesteia, Mihai Mitoșeru se află într-o stare bună și în afara oricărui pericol. În momentul de față, acesta este bandajat la ambele picioare, în urma operației la care a fost supus.

Prezentatorul ar fi mers la un control din cauza varicelor, iar situația era mai gravă decât a estimat el și cadrele medicale nu au fost de acord să îl lase să plece. Potrivit surselor spynews, Mihai Mitoșeru este foarte speriat, mai ales că tatăl fostei sale soții a suferit de aceleași probleme de sănătate care i-au cauzat decesul.

Intervenţia chirurgicală a prezentatorului nu putea fi amânată.

Mihai Mitoșeu a fost prieten apropiat cu Mărculescu. Acesta a fost în stare de șoc încă de la aflarea tragicei vești și și-a revenit foarte greu, mai ales că inițial a luat totul ca pe o glumă proastă. El a povestit cum a primit mesaj de la toți prietenii comuni, printre care Mara Bănică și Oana Roman, însă a procesat cu greu vestea.

„Mie încă îmi e greu să accept, să cred că e adevărat. Am primit un mesaj pe la 12 și ceva, de la Mara Bănică. Am crezut că e o glumă. Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred! 51 de ani. Tânăr!”, a spus Mitoșeru, la o emisiune TV. scrie romaniatv.net

DISTRIBUIE PE: