Mihai Constantinescu a murit

În urmă cu puțin timp, Mihai Constantinescu a murit. Artistul era internat de câteva luni în spital, în comă indusă, după ce a suferit un grav stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu a încetat din viaţă. Inima îndrăgitului artist nu a mai putut să bată, astfel că acesta a plecat dintre noi la vârsta de 73 de ani.

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, pe 13 mai 2019. Artistul a fost dus de urgență la spital,

iar, de atunci, se afla într-o comă indusă. Alături îi era soția sa,

Simona Secrier, care credea cu tărie că soțul ei se va face bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. Artistul avea de multă vreme probleme cu inima, trecând în trecut prin niște operații dificile.

Mihai Constantinescu a avut multe probleme de sănătate

Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multă durere, regrete, dar şi o soţie îndoliată. Simona i-a fost mereu aproape şi chiar i-a îndemnat pe fani şi pe toţi cei care l-au iubit să se roage pentru el până în ultima clipă.

Mihai Constantinescu se afla inernat la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca, acolo unde se afla în comă.

Artistul a suferit de două ori stop cardio-respirator, iar medicii au încercat să facă tot ce au putut pentru a-i salva viaţa.

Mihai Constantinescu avea de mulţi ani probleme de sănătate cu inima. Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis, pe 12 octombrie 2017.

Medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea viața în pericol, printr-o operație dificilă care a ținut opt ore. sursa:spynews.ro

DISTRIBUIE PE: