Mihaela Prigoana A Facut Anuntul Dupa 7 Ani De Relatie Cu Silviu Prigoana

Mihaela Prigoana, actuala sotie a lui Silviu Prigoana, a vorbit deschis despre viata pe care o are alaturi de cunoscutul afacerist. Cei doi s-au logodit in anul 2016.

Comparativ cu Adriana Bahmuteanu, Mihaela are doar cuvinde de lauda la adresa lui Prigoana. Aceasta il considera foarte ambitios si hotarat.

„Primii ani au fost putin asa… pana s-a acomodat, fara sotie. Nu a fost simplu, dar parca suntem dintotdeauna impreuna. El este ca si un copil acum, se bucura din orice, e fericit. Faptul ca eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare impreuna, mancam, povestim, citim. El spune ca sunt fata lui mult visata. A fost un om hotarat la viata lui’, a declarat Mihaela Prigoana pentru Antena Stars.

Mihaela Prigoana si soacra ei
Mihaela Prigoana a vorbit si despre relatia pe care o are cu mama lui Silviu Prigoana.

„Cred ca Silviu semana mai mult cu mama, dar are parte mult si de la tatal lui. Tatal lui este un om mai calm, isi face timp sa analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic.

Eu, cand am venit in 2015 la Bucuresti si am venit acasa la Silviu, el era acolo impreuna cu sotul ei si faceau niste controale medicale si cand m-a vazut, am stat putin, am povestit si mi-a spus un lucru pe care nu o sa-l uit niciodata, niste cuvinte foarte frumoase:

‘Sa stii ca ai venit la barbatul din cea mai alba paine. Mi-ar placea foarte mult sa ramai aici. A fost o femeie foarte minunata.’, a mai spus sotia lui Silviu Prigoana.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .

DISTRIBUIE PE: