Mesajul transmis de Rebeca, copilul pe care il poti ajuta chiar si tu

Cum sa ignori așa ceva? când știi ca poți ajuta o fetita de doar trei ani. Fiecare suma e importanta, 10 lei cu 10 lei se aduna si daca nu poti sa donezi, te provoc sa distribui mai departe, nu te costa nimic.

Apelez la voi și va rog din suflet sa ajutați fiecare cu cât puteți. Dacă ați trecut vreodată prin durerea ca cineva drag sa se lupte cu această boală știți ca ți-ai vinde si hainele de pe tine sa o poți salva!

Ea este Rebeca si are 3 ani si patru luni, este foarte bolnava! Dar cu ajutorul lui Dumnezeu se poate face bine!

De curand, viata Rebecai si a parintilor ei, Mihai si Ana-Maria, a suferit o lovitura de neimaginat.

Avand doar 3 ani, Rebeca a fost diagnosticata cu cancer, avand o tumora canceroasa retroperitoneala dreapta, de dimensiuni foarte mari, localizata intr-o zona aproape imposibil de operat, cu metastaze extinse in tot organismul.

Rebeca se afla in acest moment in Timisoara, dar singurele sanse de tratament se regasesc in afara tarii. Costurile implicate sunt enorme – 300.000 euro, iar parintii si apropiatii se afla in imposibilitatea de a le acoperi.

Cu implicarea oamenilor care vor sa ajute cu minimul de care dispun, speram sa strangem acesti bani. Toata aceasta lupta este contra-cronometru. Va rugam din suflet sa ajutati cu orice suma. Orice ajutor este binevenit.
Doamne ajuta

Rebeca ne transmite un mesaj:

Rebeca poate fi ajutată prin intermediul următoarelor mijloace:

RO87BTRLRONCRT0452108301 pentru tranzacțiile în RON; Beneficiar, SIMONEAC MIHAI;

RO37BTRLEURCRT0452108301 pentru tranzacțiile în EURO; Beneficiar, SIMONEAC MIHAI;

RO92BTRLGBPCRT0452108301 pentru tranzacțiile în LIRE STERLINE Cont REVOLUT;

RO43BREL0005506664920100 în RON, beneficiar SIMONEAC MIHAI;

RO92BTRLGBPCRT0452108301 în lire, SIMONEAC MIHAI Pentru transfer direct, prin aplicația BT Pay, numărul de telefon al beneficiarului este 0737969145, SIMONEAC MIHAI.

Există și un grup creat pe Facebook, „Alături de Rebeca”, unde se desfășoară diferite campanii de strângeri de fonduri.

„Să o salvăm pe Rebeca!”

„Este o luptă contra cronometru! Rebeca este o minune de copil! Rebeca poate fi copilul din sufletul fiecărui părinte! Până azi, umplea cu râsetul ei sufletele celor din jur. O boală nedreaptă, CANCERUL, a lovit trupul ei plăpând.

O tumoră canceroasă retroperitoneală dreaptă, de dimensiuni foarte mari, localizată într-o zonă aproape imposibil de operat, cu metastaze extinse în organism. Singura ei șansă este o operație, în cel mai scurt timp, efectuată în străinătate.

Costurile se ridică la suma de 300.000 euro, sumă ce poate fi strânsă doar împreună cu dumneavoastră. Nu uitați, pic cu pic se face strop, strop cu strop se face marea, de aceea vă rugăm să spuneți mai departe tuturor cunoscuților! ESTE O LUPTĂ CONTRA CRONOMETRU! FIECARE MINUT ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ!

Majoritatea avem copii și, știm, că viața noastră s-ar stinge fără ei! Când seara veți pune capul pe pernă, sufletul dumneavoastră va spune: am dat o viață nouă unui suflet de înger! Și, nimic nu e mai frumos decât a fi OAMENI, nu trecători!!!”, a fost mesajul publicat de familia lui Mihai Simoneac pe rețelele de socializare.

Rebeca, fiica fotbalistului Mihai Simoneac, a fost diagonisticată cu o boală cruntă și are nevoie de ajutor: „Este o luptă contra cronometru”