Mesajul lui Ionuț Dolănescu pentru fosta soție, după ce nu și-au mai vorbit 13 ani: “Eu i-am crescut fetița…”

Ionuț Dolănescu, interpretul de muzică populară, a făcut dezvăluiri interesante despre viața sa amoroasă înainte de a se căsători cu actuala sa soție, Doinița. Se pare că artistul a fost căsătorit o dată înainte și că relația sa cu acea femeie a durat un deceniu.

După zvonurile conform cărora motivul divorțului ar fi fost infidelitatea lui Ionuț, acesta a transmis un mesaj fosta soție, Mariana, chiar dacă nu și-au mai vorbit de 13 ani.

Cine a fost fosta soție a lui Ionuț Dolănescu?

Ionuț Dolănescu a fost căsătorit timp de un deceniu cu Mariana, despre care se știe puțin. Înainte de a se căsători cu fosta soție, Ionuț a locuit cu ea și fiica ei dintr-o relație anterioară. Cei doi nu au avut o relație ușoară, întrucât familia lui Ionuț era împotriva acestei relații.

După câte se zvonește, motivul divorțului ar fi fost infidelitatea lui Ionuț Dolănescu. Cu toate acestea, cei doi nu și-au mai vorbit timp de 13 ani, până când recent, artistul i-a transmis un mesaj fosta soție prin intermediul unui program TV.

Ionuț Dolănescu a ținut să îi transmită un mesaj fostei soții, cu ocazia aniversării zilei sale de naștere:

“Îi spun „La mulți ani” și să îi trăiască fetița. Maria a fost mereu o femeie puternică, am avut o relație frumoasă, eu am crescut-o pe Anita, pe fetița ei. Este o doamnă, are o vârstă frumoasă. O voi suna mai târziu, dar știu că este în America.”, a spus interpretul de muzică populară,

Artistul a trecut prin infecția cu COVID

Într-o altă dezvăluire interesantă, Ionuț Dolănescu a declarat că el și soția sa, Doinița, au avut coronavirus și au stat în izolare la domiciliu timp de 3 săptămâni.

Artistul a declarat că nu au avut complicații și că s-au recuperat bine. El a mai adăugat că este important să ne protejăm și să fim responsabili în această perioadă dificilă.

Viața de familie a lui Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu și soția sa, Doinița, au împreună trei copii. Cei doi se bucură de o căsătorie fericită și de o carieră de succes în domeniul muzicii populare. În ciuda zvonurilor care îl acuză pe Ionuț de infidelitate în trecutul său, acesta pare să aibă o viață de familie fericită alături de soția sa și cei trei copii ai lor.

Dezvăluirile lui Ionuț Dolănescu despre viața sa amoroasă din trecut au stârnit interesul publicului. Artistul a făcut referire la fosta sa soție, Mariana, cu toate că cei doi nu și-au mai vorbit de mulți ani.

Totodată, el a împărtășit experiența sa prin infecția cu COVID-19, subliniind importanța responsabilității și a protejării în această perioadă dificilă.

DISTRIBUIE PE: