Mesajul Cutremurător Transmis De Tatăl Ioanei Vanessa Burlacu, Tânăra Studentă Ucisă Alături De Iubitul Ei Marocan, La Iași: ”Te Voi Purta Mereu În Sufletul Meu”

Durere de nedescris pentru părinții Ioanei Vanessa Burlacu, tânăra studentă la Medicină care a fost omorâtă împreună cu iubitul ei marocan în vila pe care tocmai o închiriaseră într-un complex rezidențial din Iași. Iată ce mesaj cutremurător a postat pe rețelele de socializare tatăl tinerei în vârstă de 23 de ani.

Părinții Ioanei Vanessa Burlacu sunt în continuare în stare de șoc, de când au aflat că fiica lor în vârstă de doar 23 de ani a fost ucisă cu sânge rece, împreună cu iubitul ei de origine marocană, fix în ziua în care amândoi voiau să plece la Bruxelles.

Mesajul cutremurător transmis de tatăl Ioanei Vanessa Burlacu

Cei doi studenţi la UMF Iaşi se mutaseră în vila respectivă, dintr-un cartier rezidențial din Iași, cu câteva săptămâni în urmă. Iubitul tinerei, un tânăr de origine marocană mutat în România, avea familia în Bruxelles, acolo unde erau și așteptați de către rudele acestuia.

Atunci când au văzut că cei doi tineri nu mai dau niciun semn de viață și nici nu au ajuns la Bruxelles, părinții și apropiații tânărului, Youssef A., în vârstă de 25 de ani, au decis să anunțe autoritățile, apelând numărul unic de urgență.

Din nefericire, oamenii legii i-au găsit fără suflare în casă, pe cei doi îndrăgostiți. Familia tinerei nici acum nu își poate reveni din șoc. Rețelele de socializare au fost luate cu asalt de zeci de mesaje de condoleanțe.

Familia și prietenii tinerei, în stare de șoc

Printre cei care și-au strigat durerea pe rețelele de socializare se numără și tatăl Ioanei Vanessa Burlacu.

„Drum lin spre ceruri Ioana-Vanesa..Te voi purta mereu în sufletul meu.. Prințesa lui tata”, a scris acesta pe contul lui de Facebook.

Tânăra în vârstă de doar 23 de ani s-a născut în comuna ieşeană Miroslava. A absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iaşi și în prezent era studentă la facultatea de Medicină, alături de partenerul ei de viață.

O vecină din complexul rezidențial respectiv a povestit că tinerii obișnuiau să dea petreceri în curtea imobilului. Cu o seară înainte de crima odioasă, femeia ar fi văzut în curte mai mulți tineri beți care fumau narghilea.

DISTRIBUIE PE: