Mesaj foarte dur la adresa autorităţilor din România din partea unui preot! „A fost inconștiență, a fost trădare, a fost incompetență…”

Mesaj foarte dur la adresa autorităţilor din România din partea uinui preot. Mesajul a fost transmis  duminică la slujba pentru Alexandra și pentru toate celelalte fete care au fost date dispărute.

Reprezentantul bisericii a făcut un apel la rugăciune. A  folosit cuvinte aspre la adresa lui Gheorghe Dincă, pe care l-a numit ”jigodie”. În timpul slujbei a lansat  un mesaj foarte dur la adresa autorităților române.

„Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia de lângă tine și-și bate joc de ea și-o omoară”

”Un apel la rugăciune pentru tot ce s-a întâmplat zilele acestea aici la Caracal, dar și în împrejurimi. O rugăciune pentru elementele acestea care ne-au îngrozit pe toți. Mai cu seamă pe care aveți fete tinere,

care sunt căutate și preferate de aceste rețele ticăloase de oameni care nu se mai satură de bani și de plăcere!

Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia de lângă tine și-și bate joc de ea și-o omoară. Unul care n-a mișcat

un ac ca să crească acel copil. Părinții ei s-au străduit cu ea. Dar, ce, numai el? Sunt atâția care fac același lucru.” – a spus preotul.

”Ne-am rugat cu toții astăzi să le întoarcă pe aceste fete în familie. Să crape inima acestor oameni fără inimă și

să-și caute plăcerea în altă parte, nu abuzând de copilele tinere nevinovate.” – a mai spus preotul. sursa:protv

DISTRIBUIE PE: