MESAJ DUREROS postat Alexandra Măceșanu pe Facebook înainte să fie răpită și..

Rudele, prietenii și foștii colegi ai Alexandrei Măceșanu au primit cu multă durere în suflete vestea că adolescenta a fost omorâtă.

Unii dintre ei au revăzut postările făcute pe Facebook de aceasta înainte să fie răpită și omorâtă în Caracal, iar un mesaj dureros le-a atras atenția și i-a cutremurat.

Ce mesaj dureros a postat Alexandra Măceșanu înainte să fie răpită și omorâtă

În vârstă de 15 ani, Alexandra Măceşanu a dispărut fără urmă în urmă cu două zile, iar aseară, ea a reușit să sute la 112, oferind informații despre locul în care este ținută fără voia sa. D

in nefericire, oamenii legii nu au reușit să ajungă la timp ca să o salveze, potrivit unor surse din achetă. Cu câteva zile înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă, presupusul criminal, adolescenta a distribuit o poză pe care era scris mesajul:

“Dacă durerea vine

vine și fericirea

– ai răbdare”.

Recitind aceste gânduri mulți dintre apropiații Alexandrei Măceșanu au izbucnit în lacrimi și se gândesc cu groază la chinurile în care aceasta a murit, dar și la ziua în care își vor lua rămas bun de la ea.

Vă reamintim că miercuri dimineaţă, Alexandra Măceşanu, o fată din comuna Dobrosloveni, se afla la liceul din Caracal la care învaţă. La întoarcere, ea s-a urcat într-o maşină la ocazie, atunci fiind ultima dată când a fost văzută. Adolescenta a dispărut în condiții similare cu cele din cazul Luizei Mihaela Melencu, în vârstă de 19 ani.

DISTRIBUIE PE: