Mega-galerie cu Andreea Esca în costum de baie, la Mamaia! Cum arată, de fapt, trupul știristei Pro TV

Andreea Esca, cea mai cunoscută și mai apreciată prezentatoare de știri din România, a luat parte la cel mai mare festival de la malul mării, Neversea. Vedeta a profitat de această escapadă și s-a răsfățat cu o sesiune de plajă, la Mamaia, vă prezintă, în exclusivitate, imagini rare cu Andreea Esca în costum de baie.

Împreună cu soțul ei, Alexandre Eram, și mulți alți prieteni, știrista s-a distrat vineri seara la Neversea 2019, alături de artiștii care au urcat pe scenele festivalului. Profitând de faptul că se află la mare, sâmbătă dimineața, prezentatoarea de știri și soțul ei au ieșit pe plajă, să se relaxeze.

Deși nu se mai află la prima tinerețe, Andreea are un corp prezentabil. Vedeta se simte foarte bine și nu are complexe în ceea ce privește aspectul fizic. Drept pentru care a purtat un costum de baie negru, din două piese, care nu îi ascunde foarte mult formele. Știrista a fost însă foarte relaxată, ca de fiecare dată.

După o sesiune de poze, pe care i le-a făcut soțul ei, Andreea a stat ferită de razele soarelui. Iar când nu a socializat cu persoanele din jur a butonat telefonul.

DISTRIBUIE PE: