Măsura luată de Adina Alberts în lupta cu coronavirusul: „Total gratuit”

În aceste vremuri dramatice, tot mai multe personalități din România se alătură cauzei de a combate coronavirusul.

Medicul vedetelor, Adina Alberts, se alătură acestei campanii și pune la dispoziția tuturor clinica pe care o conduce. Anunțul făcut de aceasta public!

Adina Alberts pune umărul la combaterea coronavirusului

Există multe șanse ca spitalele din România să nu facă față unui val imens de infectări cu coronavirus. În acest sens, multe clinici și spitale private au ales să renunțe la clienții obișnuiți și

să preia din cazurile de coronavirus. Adina Alberts și-a manifestat interesul de a sări în ajutorul autorităților, dar și a cetățenilor, de a susține, atât prin donații, cât și prin clinica sa, combaterea acestui cumplit virus.

Mesajul medicului Adina Alberts către români: „Pun la dispoziție clinica mea. Gratuit”

Adina Alberts a anunțat, printr-o postare în social media, că va pune la dispoziția tuturor românilor clinica sa. Se va asigura că toți vor primi tratamentul necesar, total gratuit, pentru a învinge cumplitul virus. Roagă, totodată, colegii din breaslă să-i ia exemplu și să i se alăture în acest demers!

Sănătatea Ta, Prioritatea Mea!

ANUNȚ IMPORTANT!

Am decis să pun la dispoziția tuturor cetățenilor, atât unitatea spitalicească pe care o conduc, cât și experiența mea în medicină.Total gratuit!

Îi mulțumesc doamnei Prefect a Municipiului București, Dna Nicoleta Goleac, care m-a primit astăzi în audiență, pentru deschiderea dumneaei, pentru omenia și empatia de care dă dovadă!

Aștept din partea autorităților competente, a doamnei Primar General Gabriela Firea , a domnului Primar Sector 1, Dan Tudorache , precum și din parte Ministrului Sănătății, a dlui Victor Costache,

decizii cu privire la necesitățile pe care aș putea să le acopăr eu și unitatea spitalicească pe care o conduc! Pe această cale fac un apel către colegii mei care dețin clinici private, să se alăture în acest program de solidaritate, care cu siguranță va face diferența în vremurile ce vin!
Multă sănătate tuturor!”, a scris medicul estetician pe Facebook. sursa:redactia.ro

DISTRIBUIE PE: