Mărturia lui Ilie, celebrul șofer din Germania atacat de români într-o parcare: „Prindeți tupeu în haită și culmea, tot împotriva alor noștri”

Șoferul de camion Ilie Matei, cunoscut în mediul online drept „Omul șoselelor”, a relatat o întâmplare nefericită care s-a petrecut lângă Regensburg, Germania.

Românul povestește cum un conațional care lucrează pe o dubă a parcat în fața unor camioane deținute de alți români pentru a se odihni timp de câteva ore. Ulterior, patru bărbați l-au trezit și l-au pus să-și mute duba întrucât un alt coleg de TIR a venit să parcheze în locul respectiv.

Mărturia lui Ilie, celebrul șofer din Germania atacat de români într-o parcare

Inițial, șoferul dubei a refuzat să se mute, iar în acel moment a fost scos din mașină, lovit și înjurat de cei patru.

„Să vă fie rușine celor care nu respectați nimic și pe nimeni în jurul vostru și vă ascundeți sub titulatura de șofer de camion!

Ne chinuim de ani să câștigăm respect din partea celorlați în Europa, dat fiind că suntem în top patru țări ce deservesc transportul internațional și în loc să ne civilizăm, ne dăm singuri autogol din penalti.

Acum câteva zile un coleg al nostru ce lucrează pe o dubă de 3.5 a intrat să se odihnească câteva ore lângă Regensburg, Germania, într-un peco, parcând pe locurile pentru turisme, în față camioanelor.

Se știe că băieții ăștia muncesc mult mai mult decât noi și în puținele ore de odihnă, uneori și la 48 ore, se refugiază undeva și nu ne încurcă cu absolut nimic. După vreo 2 ore, colegului nostru i-au bătut la ușa 4 indivizi, 3 dintre ei aparțînând unei firme din Arad ce erau deja parcați.

După ce l-au trezit pe om, i-au zis să mute duba în altă parte că a venit un alt coleg al lor cu camionul și vrea să parcheze exact pe locurile de turisme unde era parcat omul cu dubă. Parcarea era full iar omul trezit din somn, inițial a refuzat să se mute, moment în care a fost tras afară din mașină, lovit și înjurat de cei 4”, povestește Ilie Matei pe pagina de Facebook

DISTRIBUIE PE: