Marius se afla intr-un avion pe ruta Birmingham-Bucuresti, cand a vazut ceva incredibil si cu totul neasteptat: „Ingerii exista, iar eu am intalnit unul‼”

Marius se afla intr-un avion pe ruta Birmingham-Bucuresti, cand a vazut ceva incredibil si cu totul neasteptat.

Barbatul a tinut sa povesteasca intamplarea pe pagina sa de Facebook. Mai precis, acesta a fost impresionat de un gest simplu, dar care nu doar ca a adus bucurie in sufletul cuiva, dar si multa emotie celui care a vazut cu ochii lui ceea ce s-a intamplat.

„Ingerii exista, iar eu am intalnit unul Aseara am zburat pe ruta Birmingham-Bucuresti cu compania WizzAir. Si tare as vrea sa va fac cunosc un gest care mie unul mi-a umplut sufletul de bucurie si poate pe cat de mic pare pentru unii, pe atat de urias a fost pentru mine. Pe randul 37A sta o doamna de varsta a 3 a care privea cum oamenii isi cumparau sandwich-uri si altele.

La un moment dat se ridica, merge in spate(eu in general stau pe ultimul loc) si timida intreaba cat costa un sandwich, i se raspunde ca 4€ si se intoarce la locul ei si se cauta prin buzunare. La scurt timp, acest inger se intoarce din spate cu un sandwich (diferit de cele vandute, probabil sandwich-ul personal) si il intinde doamnei cu un zambet molipsitor, iar la 2 minute distanta ii aduce si un pahar de apa. Am intalnit la viata mea multe vedete (cantareti, actori, fotbalisti) insa niciodata nu am cerut sa fac poza cu vreunul…#Wizzair, te iert pentru toate intarzierile. Lumea e facuta din gesturi mici, nu din vorbe mari”, a scris Marius pe pagina sa de Facebook.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.