Marinela Chelaru, Necăjită După Ce S-A Scris Că A Murit: „Și Dacă Muream, Făceam Gaură În Cer?”

După ce a suferit un infarct, în luna aprilie a acestui an, Marinela Chelaru continuă să treacă prin momente dificile. Îndrăgita artistă a aflat, de curând, că a murit, fapt ce a supărat-o teribil.

Se răspândesc foarte ușor informații legate de posibila moarte a unei vedete sau alta. Marinela Chelaru a fost cea mai recentă victimă, zvon generat și de situația delicată a sănătății sale.

„Am fost foarte amărâtă în ultima perioadă pentru că am auzit că am murit, m-am enervat, dar după aceea m-am gândit și mi-am zis: „Ei, și ce dacă muream, făceam gaură în Cer?” Toți o să murim, este un circuit al vieții”, a declarat Marinela Chelaru, pentru Click!

În urmă cu șapte luni, Marinela Chelaru suferea o operație la inimă. De atunci, a avut momente bune, dar și momente rele. „Aș lua un medicament care să mă ajute să trăiesc cât mai mult, nu vreau să am o bătrânețe urâtă. Acum mă simt așa și așa, am avut momente și mai bune și mai rele, după operație”, a mai spus actrița.

În 2004, tatăl Marinelei Chelaru murea într-un accident rutier. La scurt timp după, a pierdut-o și pe mama ei, în urma unui accident vascular cerebral.

DISTRIBUIE PE: