Margherita de la Clejani a comis-o din nou! Dosar penal pe loc

Margherita de la Clejani a comis o nouă faptă care îi deschide, iar, un dosar penal.

Margherita de la Clejani pare că a intrat într-un cerc vicios, iar atitudinea ei de la momentul accidentului până în prezent este neschimbată.

După scandalul accidentului provocat sub influența drogurilor, așa cum a reieșit din informațiile obținute, pe surse, de la Poliția Română,  Margherita a încercat să afișeze o atitudine sfidătoare față de legi și de bunul simț.

Ultima problemă creată de Margherita confirmă concluziile trase. Cântăreața s-a ales cu dosar penal după ce la Tv au ajuns unele imagini în care animalul ei de companie nu este tratat așa cum se cuvine.

Plângere venită de la Primăria Capitalei pe numele Margheritei

În urma imaginilor apărute în mediul public, consilierului general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu a depus o plângere ce vizează modul în care a fost tratată maimuța Margheritei de la Clejani. Iar în acest caz polițiștii au deschis un dosar penal.

„În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una

către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal,

pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj’, a declarat Tudor Ionescu.

Maimuța este, însă, a unor prieteni ai familiei din Clejani, afirmă, la unison, cei patru membri. Iar aceștia sunt părinți adoptivi, deocamdată. Însă chiar și așa pare că toată familia Clejanilor este fascinată de mica făptură.

De Ziua Copilului, Margherita a lovit un copil

De ziua Copilului, Margherita a comis-o din nou. Aceasta a postat pe Instagram un video în care apare alături de o fetiță.

Fata Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a vrut să iasă un moment drăguț, dar totul i-a ieșit pe dos, căci finalul nu a fost tocmai fericit.

Pe înregistrare, Marga dansează alături de un copil pe o melodie extrem de cunoscută. La final, însă, vedeta o lovește peste față pe copilă și începe să râdă.

Cu toate că lovitura încasată de fetița care apare cu Margherita în videoclip nu a fost una gravă, fanii au taxat-o dur pe artistă, iar asta pentru că se așteptau ca aceasta să se arate interesată de lovitura pe care i-a da-o micuței fărăsă vrea, notează kfetele.ro.

„Maimuța e a unui prieten din străinătate și mi-o aduce mie din când în când. Eu m-am atașat foarte tare de ea, datorită faptului că copilașii mei s-au făcut mari, nu-mi mai acordă atenție, iar Lio e ochii mei din cap.”, a spus Viorica din Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

DISTRIBUIE PE: