Marcel Pavel s-a vindecat de COVID-19. Ce le-a transmis românilor. Primul mesaj, după ce a fost externat

Marcel Pavel a trecut prin momente îngrozitoare. A suferit o dublă pneumonie și a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Din fericire, s-a tratat și acum este bine.

După mai bine de o săptămână, Marcel Pavel a fost externat de la Institutul de Boli Infecțiose “Matei Balș” și le-a transmis românilor un mesaj emoționant.

În ziua în care a fost externat, artistul și-a sărbătorit fiica.

Yuvenalia Ioana a împlinit astăzi 7 ani, motiv de dublă sărbătoare în familia lui Marcel Pavel.

Ce le-a transmis Marcel Pavel românilor, după ce a ieșit din spital

Chiar dacă s-a vindecat și a fost externat din spital, Marcel Pavel trebuie să stea în autoizolare încă patru zile. Imediat după externare, artistul a vrut să își felicit fetița care și- aniversat azi ziua de naștere.

“Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea, YUVENALIA IOANA PAVEL, împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”, a scris cântărețul pe Instagram.

Pe 18 iunie, Marcel Pavel a fost dus cu izoleta la spital, pentru că se simțea rău de câteva zile, însă credea că are o simplă răceală.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declara Marcel Pavel înainte să i se puna cruntul diagnostic.

Din păăcate, nu a fost o simplă răceală, ci chiar noul coronavirus care l-a țintuit la pat aproape două săptămâni.

După el, allte vedete ale Antenei 1 au fpst testate pozitiv cu COVID-19. Ozana Barabancea, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au trecut și ele prin chinurile bolii.

Imediat după, mai multe studioruri ale Antenei Group au fost închise, iar emisiunea Te cunosc de undeva a sistat filmrile. scrie fanatik.ro

DISTRIBUIE PE: