Marcel Pavel, mesaj straniu din spital despre COVID-19: „Întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!”

Artistul Marcel Pavel a transmis azi un mesaj dur celor care îl acuză de faptul că problema sa medicală nu ar fi reală, “Să vă fie rușine celor care ați scris mizerii despre mine!”, și a precizat că “nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar”. Marcel Pavel este internat la Institutul “Matei Balş” din București, cu diagnosticul de coronavirus.

„Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…) faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor, necesitând un termen foarte îndelungat pentru a mă vindeca!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

„Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie!”, adăugat el.

“Să vă fie rușine celor care ați scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagină mea nu este loc de așa ceva!”

Artistul în vârstă de 60 de ani a precizat că îi va șterge din lista de Facebook și îi va bloca pe cei care susțin că de fapt nu ar fi bolnav de coronavirus.

„Trec prin momente de cumpănă a vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate, v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris și v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept, fără să aveți nici măcar o dovadă că aș fi implicat în toată închipuirea această bolnavă a voastră, o să vă scot din listă și o să vă blochez, ca să nu vă mai permiteți să bârfiți la modul ordinar la adresa mea!”, a mai scris el.

“Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!”

Ieri, Marcel Pavel a postat pe Facebook primul mesaj după ce a fost internat la „Matei Balș”, dar ulterior acest mesaj a dispărut.

DISTRIBUIE PE: