Mamaia Maria vindea la piață și primarul Piedone a ajutat-o. Ce gest a făcut

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a ajutat o bătrână pe care a găsit-o la o tarabă, despre care a scris pe Facebook că stătea în ploaie, dar este “unul dintre cei mai puternici oameni de pe pământ”

Primarul a îmbrăcat-o pe femeie cu o geacă impermeabilă, i-a pus o căciulă pe cap şi i-a mai oferit o pereche de ghete şi o umbrelă pentru tarabă. În plus, el i-a spus bătrânei să-i facă o listă cu ce are nevoie şi a întrebat-o dacă are nevoie de medicamente. Piedone a cumpărat toate produsele de pe taraba femeii şi i-a cerut acesteia să plece acasă, spunându-i că zilele următoare ea va putea ajunge să vândă în piaţă, la adăpost.

“Mamaia Maria e unul dintre cei mai puternici oameni de pe pământ…

Bătrânețea și bolile au pus-o la pat o vreme… S-a chinuit…

Dar bunul Dumnezeu nu lasă de izbeliște o mama văduva! I-a dat putere sa mai trăiască!

Am găsit-o iar la taraba! Statea in ploaie, umila și uda leoarcă sa nu deranjeze pe nimeni… Și aștepta sa scape de doua mâini de verdeața și câțiva ardei iuți… Sa agonisească o bruma de bănuți Sa-i fie cu folos pentru Sărbători, acolo…

Da… Dacă as avea putere as șterge tristetea din sufletele tuturor bătrânilor amărâți și bolnavi… I-as face fericiti și nemuritori!!! Si i-as dărui fiecăruia câte un copil orfan… Sa fie iubit și sa aibă pe cine sa iubească…

Dar n-am putere… Așa ca încerc sa ma fac util cât pot și unde pot…

Mamaia Maria vrea sa-și ducă zilele doar la ea acasa. Și o inteleg! Nu vrea alt adăpost și nici taraba in piata. Așa ca… o sa-i pregatim taraba ei socială pentru vremea rea. Și ma voi ocupa sa-i fie Sărbătorile blânde!

Ca eu, Piedone, nu mai am nici părinți, nici bunici… Ii visez deseori și mi-e dor… Mi-e foarte dor de ei…

Știu însă ca Dumnezeu are mângâieri și pentru bunicii din Ceruri și pentru cei de pe pământ!

Pentru ca bunicii sunt blânzi, sunt calzi, sunt buni… Și nemuritori!”, a scris Piedone pe Facebook.

DISTRIBUIE PE: