Mama soferului care s-a sinucis pe o autostrada din Germania, mesaj emotionant.

Mama lui Claudiu a vazut gestul socant al fiului sau, live pe Facebook si a transmis un mesaj cu adevarat emotionant.

Gabriela, mama lui Claudiu, tanarul de 22 de ani care s-a sinucis pe o autostrada din Germania, a ascultat mesajul de adio al fiului ei. Acesta a transmis pe retelele de socializare ca recurge la acest gest din cauza faptului ca iubita a decis sa puna punct relatiei pentru a se cupla cu altcineva.

„Drum lin spre ingeri, copilul meu frumos. Tu ai plecat si m-ai lasat singura te voi iubi mereu puiul meu. Dumnezeu sa aiba grija de tine”, a scris mama lui Claudiu.

Tanarul, sfasiat de vestea despartirii, a intrat live pe Facebook si timp de minute bune a vorbit despre despartirea de fosta lui iubita. Tanara, care era in Romania, l-ar fi anuntat ca nu mai vrea sa fie cu el, dupa o relatie de 3 ani. Claudiu a intrat cu viteza de 170 km/h intr-un TIR.
A suferit rani grave si a murit la spital dupa cateva ore de la impact.

Inregistrea live a continuat si dupa impact, fiind surprinsa chiar si interventia medicilor.

Tanarul si-a creat un profil de Facebook special pentru a-si lua adio de la cei dragi prin intermediul unui live.

„Mama, tata, nu vreau sa va spun decat ca va iubesc, va iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. P Monica pot sa zic ca am iubit-o, am iubit-o mai mult decat a meritat, inca o iubesc, o iubesc foarte mult.
Astazi mi-a dat o veste foarte dezamagitoare.
Mi-a spus ca ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus ca ea se desparte de mine. Mi-a spus ca ea nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu mine. Mi-a spus ca nu mai vrea nimic cu mine, dupa trei ani de relatie, dupa ce am asteptat atat.

Dupa cate am indurat, dupa cate am sperat, dupa cate sperante mi-am facut, ea imi spune ca nu mai vrea nimic cu mine. In schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un baiat foarte de treaba”, spunea Claudiu.

sursa: wowbiz.ro

DISTRIBUIE PE: