Mama Ronei Hartner își strigă durerea la o lună după moartea fiicei. „Catedrala din Toulon a răsunat jalnic pentru Ronica”

Rona Hartner s-a stins din viață, la vârsta de 50 de ani, în data de 23 noiembrie 2023. Artista se luptase cu o boală nemiloasă. La o lună de la moartea sa, mama Ronei Hartner își strigă durerea pe rețelele de socializare. Îi păstrează amintirea vie prin imagini și videoclipuri, iar într-o postare a dezvăluit cum a fost omagiată cântăreața la Toulon, în Franța. Vezi mai jos, în articol, detaliile.

În urmă cu o lună, Rona Hartner s-a stins din viață. La vârsta de 50 de ani, artista iubită și apreciată de mulți români a trecut în neființă. A dus o luptă grea cu o boală nemiloasă, și anume cancerul. Trupul neînsuflețit al cântăreței a fost adus în România, iar cântăreața a fost înmormântată la data de 1 decembrie, la cimitirul Bellu Catolic. Oamenii dragi, dar și membrii familiei și-au luat adio de la artistă. Își duce somnul de veci alături de tatăl și de strămoșii ei.

Ce mesaj a transmis mama Ronei Hartner, la o lună de la decesul artistei?
Trupul ei a fost adus din Franța, acasă. Oamenii care au cunoscut-o au avut ocazia să își ia rămas bun și să-i aducă un ultim omagiu la capela unde a fost depusă, în Toulon. Tot acolo, a avut loc un priveghi. Rinda, sora ei, s-a ocupat de cele necesare și a încărcat pe rețelele de socializare o fotografie înduioșătoare.

La o lună de la decesul artistei, mama ei, Sabina Negoi menține vie amintirea Ronei Hartner. Mesajul pe care l-a postat pe rețelele de socializare are legătură cu priveghiul care s-a ținut în Toulon, Franța.

„Catedrala de la Toulon a răsunat jalnic pentru Ronica”, este mesajul scris de mama Ronei Hartner.

Mama artistei a primit o mulțime de mesaje încurajatoare, dar și condoleanțe.

„Va îmbrățișez cu drag, doamna Sabina. Ne lipseste Rona și ne va lipsi mereu energia ei pozitivă. Am stat mai mult de vorbă la telefon acum vreo 3-4 săptămâni, așa îmi va rămâne în memorie și în suflet, veselă și optimistă, o forță și o lumină minunată până la ieșirea din scenă.

Căci viața e o scenă, cum zicea Will (n.r. William Shakespeare), iar noi suntem toți actori trecători. Vă iubesc și vă doresc mult curaj, dumneavoastră, copiilor și mai ales micuței Sumayla!”, este unul dintre mesaje.

A fost înmormântată în rochie albă

Artista a fost înmormântată în rochie albă, fiind una dintre dorințele ei. Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum la data de 1 decembrie 2023, de Ziua Națională a României. Pe cap i-a fost pusă o coroniță din flori naturale.

„Rona mi-a spus să mă ocup de înmormântare, și și-a dorit ca fratelele meu să se ocupe de succesiune. Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale”, a declarat Rinda Hartner, pentru viva.ro.

DISTRIBUIE PE: