MAMA LUI CULIȚĂ STERP, REPLICĂ RASISTĂ LA ADRESA LUI JADOR: „CINE SE PUNE CU NISTE TIGANI”

După cearta de la Survivor dintre Culiță Sterp și Jador, mama lui Culiță a reacționat în mediul online cu o replică rasistă la adresa etniei din care face parte Jador.

Pe contul de Instagram al fratelui lui Culiță, Iancu Sterp, un fan i-a scris lui Iancu să-l apere pe Culiță în acest conflict, iar mama lui Culiță (mama.geta) i-a răspuns acelui fan cu replica 

„Cine se pune cu niște țigani!!”, vorbe prin care l-a atacat atât pe Jador, care este de etnie romă, cât și pe unii dintre susținătorii lui care fac parte din aceeași etnie.

De ce s-au certat Culiță și Jador, la Survivor

Se pare că prietenia dintre Jador și Culiță Sterp e pe cale să se sfârșească. Situația este tensionată între cei doi faimoși,

care par să se lovească tot mai des unul de celălalt.

Conflictul ce stă să explodeze a fost sesizat și de către ceilalți concurenți care se așteaptă la un scandal de proporții.

Jador îl acuză pe colegul său că este părtinitor cu fetele și că indiferent ce fac acestea, fie că este bine sau rău le ia mereu apărarea.

„Culiță ține partea oricărei femei!”, a spus nervos Jador, potrivit WOWbiz.ro.

Culiță Sterp nu s-a lăsat nici el mai prejos și l-a atacat pe colegul său de breaslă, aruncând cuvinte grele la adresa acestuia.

„Nimeni nu e șef aici. Dacă cineva ar fi șef aici, cu siguranță nu ai fi tu acela!”, a spus și Culiță Sterp.

DISTRIBUIE PE: