Mama Biancăi de la „Puterea dragostei” este la fel de frumoasă ca ea! Uite poza care i-a uimit pe toți. „Superbă!” FOTO

Comănici Bianca este una dintre cele mai îndrăgite persoane din casa “Puterea dragostei”.

Tânăra, din Galați, se află de mult timp în casa iubirii, lipsind de acolo doar o scurtă perioadă de timp câtă vreme a fost eliminată.

În casa “Puterea dragostei”, Bianca încă mai speră să își găsească un partener care să i se potrivească, dar este și determinată, din câte a mărturisit chiar ea în repetate rânduri, să adune cât mai multe voturi din partea susținătorilor pentru a câștiga cît mai des premiul săptămânal în valoare de 1.500 de euro.

În afara casei, în România, Bianca are o familie frumoasă, nu este singură la părinți, iar mama sa este o femeie puternică, frumoasă și cu mulți prieteni pe rețelele de socializare.

Cel puțin așa reiese din mesajele pe care le primește cand Bianca posteazaă fotografii cu ea.

Iată-le pe cele două:

Facebook Comments
Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
CITESTE SI:  „Casa aia frumoasă pe care au filmat-o, nu a fost niciodată a mea! Emisiunea „Visuri la scheie” foloseşte traumele oamenilor necăjiţi doar pentru AUDIENŢĂ?!