Majordomul Printesei Diana a dezvaluit ULTIMELE CUVINTE pe care aceasta i le-a spus inainte de a SE STINGE

Paul Burrell a fost majordomul Printesei Diana timp de multi ani, iar dupa moartea acesteia a inceput sa apara tot mai mult in mass-media, in emisiuni sau interviuri care aveau legatura cu printesa.

Din anul 2004 el a putut fi vazut in mai multe emisuni de divertisment. In cadrul unei astfel de emisiuni el a dezvaluit care au fost ultimele cuvinte pe care Printesa Diana i le-a spus inainte de a pleca dintre noi.

Barbatul in varsta de 58 de ani isi aminteste ca exact inainte sa plece spre Paris, printesa l-a intrebat: „Vei fi acolo cand ma voi intoarce, nu-i asa?”.

El a mai povestit ca Printesa Diana parea invaluita de un sentiment de disperare si singuratate, iar tristetea i se putea citit foarte clar pe chip. „A fost probabil cea mai trista zi din viata mea.”, a declarat mai declarat majordomul Printesei Diana.

Diana a fost prima sotie a Printului Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii. Ea a fost extrem de iubita de poporul britanic inca de la anuntul logodnei sale cu Printul Charles. Din pacate cei doi au divortat in anul 1996, iar in 1997 ea a murit intr-un accident de masina teribil.

Dupa o ancheta extrem de lunga, autoritatile au stabilit ca Printesa Diana a murit in urma accident de masina, soferul fiind orbit de blit-ul paparazzi-ilor care o urmareau pe printesa.

Au existat foarte multe speculatii cu privire a acest accident, iar moartea subita si tragica a printesei a provocat o rabufnire de sentimente nemaivazuta in randul britanicilor.

DISTRIBUIE PE: