Mai sinceră ca niciodată. Lidia Buble a mărturisit ce sfaturi primește foarte des de la tatăl ei

”Am început să lucrez, salariul era unul mic, ținând cont că trebuia să plătesc chirie, întreținere. Au fost foarte multe luni când efectiv mergeam prin supermarketuri, nu îmi e rușine. Mergeam prin supermarketuri și mâncam câte un biscuite, doi, de foame.

Nu mai aveam bani nici de metrou, de RATB”, a mai adăugat solista.

Ce sfaturi de relație primește Lidia Buble de la tatăl ei

Chiar dacă începutul carierei sale nu a fost deloc promițător, Lidia Buble a reușit să izbândească. Aceasta a devenit, cu timpul, una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc, iar piesele sale superbe sunt fredonate chiar și peste

oceane. „De vină” pentru acest lucru este, bineînțeles, talentul său de neegalat, dar și familia solistei a jucat un rol foarte important în evoluția sa.

Cântăreața s-a născut într-o familie credincioasă cu 10 frați și s-a bucurat încă dintotdeauna de susținerea și dragostea

tuturor. Tatăl cântăreței, Viorel Buble, este preot și îi dă fiicei sale cele mai bune și prețioase sfaturi despre viață și relații.

Vezi și: O adevărată mamă-eroină! Cum arată mama Lidiei Buble, după 11 nașteri

Unul dintre subiectele pe care Lidia Buble le discută cel mai des cu tatăl său este viața ei amoroasă. Știm deja cu toții că vedeta nu a prea avut parte de noroc în iubire, dacă ar fi să luam în calcul și relația cu Răzvan Simion și, tocmai de aceea,

Viorel Buble încearcă să o ajute cu sfaturile sale. Acesta își dorește ca fiica lui să aibă o relație cu un bărbat cu frica lui Dumnezeu.

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai

credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a mărturisit ea.

De asemenea, artista își dorește ca partenerul ei să o iubească necondiționat, exact așa cum este, cu bune și cu rele.

”Întotdeauna mi-am dorit să cunosc un om care să mă iubească pentru ceea ce sunt eu, să se îndrăgostească de mine, că i-am plăcut

eu. Noi avem frica asta, niciodată nu știi.

Să mă pună pe mine mai presus de nevoile lui, așa fac și eu când intru într-o relație, să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt o persoană cu care se trăiește foarte ușor, să-mi înțeleagă job-ul pe care îl am. (… ) Să mă iubească sincer și să mă susțină în ceea ce fac.”, a mai adăugat ea.

În prezent, se vehiculează prin presă faptul că Lidia Buble ar avea o relație cu celebrul afacerist Horațiu Nicolau. Solista originară din Deva a fost suprinsă deseori de către paparazzi cu bărbatul care este mai în vârsta ca ea cu 30 de ani. Chiar și așa, aceasta preferă să rămână discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă și nu a dat nicio declarație în acest sens.

Artista s-a iubit în trecut și cu Răzvan Simion, însă cei doi au hotărât să își spună adio după cinci ani de relație, în 2020.
Prezentatorul de la matinal a fost surprins, de asemenea, alături de arhitecta Daliana Răducan.

DISTRIBUIE PE: