Mădălin Ionescu Și-A Dat Demisia De La Metropola TV: “Fac O Pauză În Televiziune”. Ce Se Întâmplă Cu Soția Lui, Cristina Șișcanu, Care E La Același Post

Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV. Jurnalistul a anunțat că a decis să facă o pauză în televiziune. De asemenea, a anunțat și ce se întâmplă cu soția lui, Cristina Șișcanu, care lucrează la același post TV.

Anunțul momentului în televiziune. Mădălin Ionescu și-a anunțat demisia de la Metropola TV. Jurnalistul, care a moderat emisiunea „Istoria umanității’ la Metropola TV, a spus pe Instagram că a încheiat contractul cu postul tv. Mădălin Ionescu a ținut să menționeze că ia o pauză de la aparițiile pe micul ecran, dar își va continua activitatea pe rețelele de socializare, unde are o vastă comunitate, de zeci de mii de urmăritori.

Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV, însă a anunțat că soția sa va continua să lucreze la televiziunea cu care el a încheiat colaborarea. Cristina Șișcanu va modera în continuare emisiunea „După faptă și răsplată’. Decizia a fost luată încă de la finalul anului trecut și are de gând să facă o pauză în televiziune, cu precizarea, însă, că va dezvolta mai multe proiecte online.

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online’, a transmis Mădălin Ionescu.

În ce condiții ar reveni Mădălin Ionescu la TV
Mădălin Ionescu a spus clar condițiile în care ar mai reveni în televiziune, după această pauză planificată.

„Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta. Se pot face lucruri deosebite. Practic, Istoria umanității, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil că se va transforma într-un proiect independent online’, a mai spus Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu a mai în trecut la Antena 1 și la Kanal D
Reamintim că Mădălin Ionescu a prezentat „Acces direct’, pe atunci difuzată la Antena 1, în urmă cu câțiva ani. Recent, jurnalistul a rememorat momentul plecării de la „Acces Direct’. Prezentatorul TV este de părere că șefii trustului nu ar fi știut să gestioneze amploarea scandalului legat de relația lui cu actuala soție, Cristina Șișcanu. Conștient că urmează să fie dat afară, Mădălin Ionescu a demisionat și s-a angajat la Kanal D, unde a moderat emisiunile „Drept la țintă’ și „Wowbiz’, alături de Andreea Mantea.

„Eu am ținut secret că nu mai eram împreună, ea deja își găsise fericirea într-o altă relație exterioară. Însă, pentru că lumea nu a știut că eram divorțat înainte de a fi cu Cristina, toți au crezut că Mihaela era victima, când, de fapt, era invers! Eram în toate ziarele, la orice colț de stradă. M-au sunat șefii cât eram în vacanță, era Irina Radu, și mi-a zis că nu voi mai fi la Acces.

Eu știam că ei vor să mă dea afară pentru că nu au putut să gestioneze scandalul imens din presă. Eu aveam o imagine de persoană familistă, cuminte. Atunci am sunat la unul din șefii Kanal D, mi-am dat demisia din Antenă și am venit la turci. Pe vorbe am venit!’, a povestit prezentatorul TV, la „În Oglindă’.

DISTRIBUIE PE: