Lux și opulență în hotelul lui Gigi Becali! Cât te costă o noapte de cazare

Staruri, sportivi, afaceriști și oameni din diferite domenii investesc sume uriașe de bani în hoteluri de pe litoral.

Vedetele se lansează în lumea afacerilor și profită de popularitatea stațiunilor. Pensiunile acestora valorează mii de euro și sunt construite în zone de lux.

Foarte puțini știu cât costă o noapte petrecută în hotelul lui Gigi Becali. Se pare că aceasta variantă nu este potrivită pentru turiști cu venituri modeste.

Lux și opulență în Hotelul lui Becali

Patronul FCSB, de asemenea, a investit milioane de lei în afaceri de sezon. Gigi Becali a devenit proprietarul hotelului „Inter” din stațiunea Venus, deținut în trecut de Ioan Nicolae.

Acum, acesta poartă nume Becali Hotel Venus, iar sigla amplasamentului de la malul mării este identică cu cea a echipei de fotbal Steaua, dar cu inițialele fetelor lui Gigi Becali.

Potrivit click, Teodora, fiica lui Gigi Becali, și soțul acesteia, Mihai Mincu, sunt cei s-au ocupat de renovare și reamenajarea hotelului.

Gigi Becali a investit nu mai puțin de 6,8 milioane de euro pentru hotelul deținut de omologul său de la Astra, din 2013, și scos la licitație în 2019

„Prețurile au crescut amețitor la hotelul lui Gigi Becali. În luna iulie, o cameră dublă twin costă 860 lei pe noapte (cu reducere aplicată), iar pentru o cameră single plătești 860 lei .

Cât despre apartamente, prețul te duce până la 1634 lei pe noapte.

Hotelul lui Becali are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente”, arată sursa citată.

DISTRIBUIE PE: