Lovitură grea pentru Culiță Sterp! Ce spune testarea antidrog despre Culiță Sterp

Culiță Sterp trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Scandalul legat de accidentul rutier pe care l-a provocat este din ce în ce mai mare și lucrurile merg din rău în mai rău. A sosit acum și rezultatul testului Antidrog, o nouă lovitură pentru marele artist.

Culiță, drogat la volan

Accidentul provocat de Culiţă Sterp încă mai provoacă multe controverse și se află sub atenția tururor. Inițial, celebrul manelist a fost acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie. Din acest motiv, el a fost reţinut pentru 24 de ore, dus în fața magistraților și, ulterior, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Se pare că lucrurile se complică și mai mult în cazul manelistului și toată lumea așteaptă un verdict în ceea ce privește consumul de droguri. Conform Antena 3, anchetatorii au primit acum raportul toxicologic, iar rezultatele ar fi pozitive la marijuana, dar în urină. În sânge nu ar fi fost găsit nicio urmă suspectă.

‘Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive’, a informat, în urmă cu puțin timp, Compartimentul de Relații Publice, scrie Dej24.ro

Astfel, situația lui Culiță nu este deloc clară. Anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul lui Culiţă Sterp şi pentru conducere sub influenţa substanțelor psihoactive și rămâne de văzut ce pedeapsă se va aplica pentru acesta în următoarea perioadă.

DISTRIBUIE PE: