Lovitura grea pentru Antena 1. Alte cazuri au fost confirmate. Gadea a facut anuntul

Mihai Gadea, directorul postului Antena 3, a venit cu informatii noi despre cazurile de infectare cu COVID-19, din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

„Stirea acestei zile este legata de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decat atat, in cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dubla pneumonie si nu s-a inteles foarte exact.

Marcel nu avea de unde sa stie despre ce e vorba. A fost la medic si nu si-a dat seama ca de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infectia in ceea ce-l priveste – ca o dubla pneumonie, ceva foarte neplacut, foarte greu de dus, probabil temperatura foarte mare.

Cert este ca a fost testat si, cum se intampla de cele mai multe ori, se dau contactii sunt testate si alte persoane. Marcel a filmat pentru Te cunosc de undeva, un show pe care sunt convins ca-l iubiti. (…)

Antena 1 a luat masuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate masurile pentru a-i proteja pe toti cei din echipa.

Cu toate astea, infectie s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a declarat Mihai Gadea. scrie fabricatinromania.info

DISTRIBUIE PE: