Liviu Vârciu și-a arătat casa, dar fanii au reacționat imediat după ce au văzut unde stă artistul! „Te vaiți de bănci, dar…” Cum arată vila

Liviu Vârciu și-a arătat casa, dar fanii au reacționat imediat după ce au văzut unde stă artistul!

Admiratorii nu au mai fost niciodată atât de duri cu vedeta! „Te vaiți de bănci, dar…”

Liviu Vârciu și-a arătat casa. Admiratorii artistului au reacționat imediat.

Liviu Vârciu este cunoscut publicului din România încă de pe vremea când făcea furori în trupa L.A. ulterior, artistul a demonstrat că are și calități de actor și prezentator de televiziune.

Liviu Vârciu se pregătește să devină tătic pentru a doua oară, actuala sa iubită fiind însărcinată. Artistul mai are o fetiță, Carmina, dintr-o relație anterioară.

Liviu Vârciu, care s-a mutat de curând în casă nouă, s-a plâns de foarte multe ori că are credite la bănci și chiar a afirmat că la noua locuință nu avea curent electric.

Liviu Vârciu și-a arătat casa. „Te vaiți de bănci, dar uite cum trăiești” Liviu Vârciu a făcut publică o fotografie cu locuința sa. „Relax acasă!”, a spus Liviu Vârciu.

După ce au văzut unde locuiește, fanii i-au transmis numeroase mesaje:

„Acasă după ce achiți ratele, până atunci casă”,

„Bravo ție, te vaiți de bănci, dar uite cum trăiești!”, „Și spuneai că n-ai bani, ai curent…Să o stăpânești sănătos”, Pentru asta e rata?”. scrie libertatea

CITESTE SI: Asta e cea mai nouă fiță! Uite ce și-a pus Liviu Vârciu în noua lui casă. Așa ceva sigur nu ai mai văzut la nimeni!

Vila este construită fix pe placul vedetei: ”A ieşit exact cum mi-am dorit, nu-i lipseşte nimic. De patru ani, nu am mai plecat în niciun concediu, ca s-o termin”, a spus acesta pentru libertatea, bucuros de reuşita sa.

Liviu a fost cel care a supravegheat lucrările şi chiar s-a implicat în construirea casei sale din Băneasa. Eforturile par să fi meritat. Asta pentru că actorul are o vilă ca a nimănui, cu o cramă la subsol şi studiou de înregistrări. Mai mult, Vârciu are şi sala de cinema în casa sa, la ultimul etaj a acesteia. Mobila este una unicat,

făcută la comandă şi asortată în toată casa. Mult timp, prezentatorul a locuit cu chirie, a avut rate la bănci pentru un apartament pe care şi l-a luat în timpul căsniciei cu Adelina Pestriţu, şi pe care era să-l piardă. În prezent, acolo locuiesc părinţii săi, care s-au mutat din Constanţa, pentru a-i fi alături.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a declarat Liviu Vârciu despre noua casă, de care este foarte încântat.

Casa se întinde pe o suprafaţă de 135 de metri pătraţi, iar terenul a fost achiziţionat de artist în 2013, din banii obţinuţi de părinţii lui, pe apartamentul lor din Constanţa. La subsol sunt garajul,

crama şi studioul de înregistrări, jacuzzi şi saună, iar la parter, livingul, un birou, bucătăria şi o terasă de 50 mp. La etaj vor fi amenajate trei dormitoare cu trei băi, plus o terasă de 70 metri pătraţi. Pentru că-şi iubeşte la nebunie fiica, pe Carmina (14 ani), care momentan locuieşte împreună cu mama ei, la Arad, Liviu a promis că ei îi va pregăti cea mai mare şi mai frumoasă cameră, pe care şi-o va mobila după bunul ei plac. scrie stiri.magazinuldecase

DISTRIBUIE PE: